Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sysksyinen Borsch vuoka

Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 290 g
Määrä: 5,22 kg

0,100 l Rypsiöljy
1,000 kg Valkokaali
1,000 kg Punajuurisuikale, pakaste
0,015 kg Valkosipuli, rouhittu, pakaste

Freesaa öljyssä valkokaali- ja punajuurisuikaleet. Lisää lopussa joukkoon myös valkosipuli.

1,000 kg IsoMitta Kasvis-soijarisottoaines

Annostele freesatut vihannekset pakkeihin. Lisää joukkoon IsoMitta Kasvis-soija risotto -ainekset ja sekoittele.

2,000 l Vesi
0,100 l Touch of Taste Kasvisfondi

Lisää vesi ja Touch of Taste Kasvisfondi, sekoita.

Kypsennä uunissa 160 astetta, 20% kosteus noin 30-35min. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoilua.

0,360 kg Créme fraiche, laktoositon

Tarjoa vuoan kanssa nokare ranskan kermaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu