Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Sysksyinen Borsch vuoka

Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,04 kg

0,100 L Rypsiöljy
1,000 KG Valkokaali
1,000 KG Punajuurisuikale, pakaste
0,015 KG Valkosipuli, rouhittu, pakaste

Freesaa öljyssä valkokaali- ja punajuurisuikaleet. Lisää lopussa joukkoon myös valkosipuli.

1,000 KG IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines

Annostele freesatut vihannekset pakkeihin. Lisää joukkoon IsoMitta Kasvis-soija risotto -ainekset ja sekoittele.

2,000 L Vesi
0,100 L Touch of Taste Kasvisfondi

Lisää vesi ja Touch of Taste Kasvisfondi, sekoita.

Kypsennä uunissa 160 astetta, 20%% kosteus noin 30-35min. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoilua.

Créme fraiche, laktoositon

Tarjoa vuoan kanssa nokare ranskan kermaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka