Sysksyinen Borsch vuoka
Annoksia: 18 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 5,04 kg
0,100 | L | Rypsiöljy |
1,000 | KG | Valkokaali |
1,000 | KG | Punajuurisuikale, pakaste |
0,015 | KG | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
Freesaa öljyssä valkokaali- ja punajuurisuikaleet. Lisää lopussa joukkoon myös valkosipuli.
1,000 | KG | IsoMitta Kasvis-soija risotto -aines |
Annostele freesatut vihannekset pakkeihin. Lisää joukkoon IsoMitta Kasvis-soija risotto -ainekset ja sekoittele.
2,000 | L | Vesi |
0,100 | L | Touch of Taste Kasvisfondi |
Lisää vesi ja Touch of Taste Kasvisfondi, sekoita.
Kypsennä uunissa 160 astetta, 20%% kosteus noin 30-35min. Anna vetäytyä 5-10 min ennen tarjoilua.
Créme fraiche, laktoositon |
Tarjoa vuoan kanssa nokare ranskan kermaa.