Täyteläinen porokeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
0,550 | KG | IsoMitta Juustokeitto -ainekset |
4,821 | L | Vesi |
Sekoita Juustokeittoainekset puoleen vesimäärästä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
0,429 | KG | Parsakaali, pakaste |
0,161 | KG | Herkkusieniviipale |
0,214 | KG | Poronliha, savustettu |
Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja kuutioi savuporo ja valuta herkkusieniviipaleet.
Lisää keittopohjaan ja kypsennä.
0,161 | KG | IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste |
Lisää lopuksi Juustocreme ja kuumenna keitto tarjoilulämpötilaan.