Täyteläinen porokeitto
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 6,0 kg
0,550 kg | IsoMitta Juustokeittoainekset |
4,821 l | vesi |
Sekoita Juustokeittoainekset puoleen vesimäärästä ja kiehauta loppuosa vedestä erikseen. Lisää suurus kiehuvaan veteen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
0,429 kg | Parsakaali, pakaste |
0,161 kg | Herkkusieniviipale |
0,214 kg | Poronliha, savustettu |
Paloittele parsakaali pieniksi nupuiksi ja kuutioi savuporo ja valuta herkkusieniviipaleet.
Lisää keittopohjaan ja kypsennä.
0,161 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
Lisää lopuksi Juustocreme ja kuumenna keitto tarjoilulämpötilaan.