Täytettyä joululohta
Annoksia: 6 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 1,2 kg
1,100 kg | Kirjolohifilee, tuore tai pakaste |
Tee lohifileestä tasku:
Leikkaa lohifileeseen pituussuunnassa oleva viilto. Älä leikkaa niin syvää viiltoa, että lohifilee leikkautuu puolikkaiksi.
Laita veitsi viiltoon ja leikkaa fileen sivu pitkittäin auki ikäänkuin taskuksi. Tee sama fileen toiselle sivulle.
Täyte: | |
0,220 kg | Tuorejuusto, maustamaton laktoositon |
0,002 kg | Rakuuna |
0,001 kg | Timjami |
0,001 kg | Basilika, kuivattu |
0,001 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,022 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Sekoita täytteen ainekset.
Täytä fileeseen leikattu tasku täytteellä ja sulje filee hammastikuilla.
0,011 l | Touch of Taste Hummerifondi |
0,002 kg | Suola |
0,002 kg | Valkopippuri, rouhittu |
Laita lohifilee GN-vuokaan ja mausta Hummerifondilla, suolalla ja valkopippurilla.
Paista uunissa 175°C:n lämpötilassa noin 20 minuuttia.