Villisiankäristys
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg
0,649 l | Ruokaöljy |
3,060 kg | Sipuli, kuorittu |
10,200 kg | Villisiankäristys |
Kuullota öljyssä kuutioitu sipuli ja lisää käristysliha.
4,636 l | vesi |
0,371 kg | IsoMitta Ruskeakastikeainekset |
Mittaa kattilaan vesi sekä IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja kuumenna.
*Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.
0,093 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
0,232 l | Touch of Taste Riistafondi |
0,185 kg | Siirappi |
0,019 kg | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää kastikkeeseen lihaliemiainekset, fondi, siirappi ja mausteet.
Yhdistä kastike ja käristysliha. Kypsennä ja tarkista maku.
*Voit maustaa kastikkeen nokareella smetanaa, se antaa käristykselle täyteläisyyttä. Tarjoile Villisiankäristys mustaherukka- tai puolukkahillokkeen sekä peruna-lanttumuhennoksen kanssa.