Villisiankäristys

Villisiankäristys

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg

K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana

0,649 L Ruokaöljy
3,060 KG Sipuli, kuorittu
10,200 KG Villisiankäristys

Kuullota öljyssä kuutioitu sipuli ja lisää käristysliha.

4,636 L Vesi
0,371 KG IsoMitta Ruskeakastike -ainekset

Mittaa kattilaan vesi sekä IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja kuumenna.
*Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.

0,093 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,232 L Touch of Taste Riistafondi
0,185 KG Siirappi
0,019 KG Mustapippuri, rouhittu

Lisää kastikkeeseen lihaliemiainekset, fondi, siirappi ja mausteet.
Yhdistä kastike ja käristysliha. Kypsennä ja tarkista maku.

*Voit maustaa kastikkeen nokareella smetanaa, se antaa käristykselle täyteläisyyttä. Tarjoile Villisiankäristys mustaherukka- tai puolukkahillokkeen sekä peruna-lanttumuhennoksen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu