Villisiankäristys
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 180 g
Määrä: 18,0 kg
0,649 | L | Ruokaöljy |
3,060 | KG | Sipuli, kuorittu |
10,200 | KG | Villisiankäristys |
Kuullota öljyssä kuutioitu sipuli ja lisää käristysliha.
4,636 | L | Vesi |
0,371 | KG | IsoMitta Ruskeakastike -ainekset |
Mittaa kattilaan vesi sekä IsoMitta Ruskeakastike -ainekset ja kuumenna.
*Isoja määriä valmistaessa käytä osanestesuurustusmenetelmää.
0,093 | KG | IsoMitta Lihaliemi -ainekset |
0,232 | L | Touch of Taste Riistafondi |
0,185 | KG | Siirappi |
0,019 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
Lisää kastikkeeseen lihaliemiainekset, fondi, siirappi ja mausteet.
Yhdistä kastike ja käristysliha. Kypsennä ja tarkista maku.
*Voit maustaa kastikkeen nokareella smetanaa, se antaa käristykselle täyteläisyyttä. Tarjoile Villisiankäristys mustaherukka- tai puolukkahillokkeen sekä peruna-lanttumuhennoksen kanssa.