Lue uusin asiakaslehti

Etnisiä makuja ammattikeittiöön!

Meiltä on toivottu reseptejä etnisiin makuihin, joten täältä pesee! Läntisen maailman maut ovat jo niin tuttuja, että makuelämyksiä kaivataan aina vaan kauempaa. Miten kotoisat raaka-aineemme taipuvat näihin resepteihin? Löytyykö maustekaapistasi tarpeeksi lähi-idän lämpöä tai kaukomaiden kirpsakkuutta?

Kylmänä syötävä Rapea kurkkusalaatti on raikasta, rapsakkaa ja hyvää! Touch of Taste Asian Green & Fresh fondi tukee tuoreita yrttejä, chiliä ja inkivääriä. Tarjoa tuhtien ja mausteisten ruokalajien kera tasapainottomaan kokonaisuutta.

Vietnamilaiset kevätkääryleet ja pikkelöity kaali vievät kielen mennessään. Rullat on yllättävän helppo ja nopea tehdä, kunhan pääsee kärryille hommasta. Ne sopivatkin siis yhtä lailla ravintolan listalle kuin kotona tehtäväksi. Näiden kevyiden kääryleiden täytteen pääosassa on pikkelöity kaali, mikä kannattaa tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä. Täytteiden tuoreet raaka-aineet saavat viimeisen silauksen Hoisin kastikkeesta. Yamyam – ehdottomasti jatkoon!

Etnisiä makuja voi tuoda omalle listalle tuttujen ja turvallisten annosten avulla. Kun kaipaat annoksiin säpinää, niin mausta ne uudella tavalla. Lammasburgerissa Touch of Taste Asian Red & Hot fondilla saadaan autenttista makua jo pihviin. Minttuisella kastikkeella ja seesamimajoneesilla viet makumatkan maaliin.

 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu