Lue uusin asiakaslehti

Fanfaari fondeille

Me IsoMitalla toistamme aina tiettyjä argumentteja puhuessamme Bong Touch of Taste -fondeista, koska fondimme nyt vain ovat ylivoimaisia. Oletko pysähtynyt miettimään tarkemmin, mitä nämä toistellut kehut oikeasti tarkoittavat ja miten ne hyödyttävät sinun työtäsi?

 

1. Ei lisättyjä arominvahventeita, ei väriaineita, ei hiivauutetta
Bong Touch of Taste -fondit sisältävät vain luontaisia aromeja. Raaka-ainelistat ovat lyhyet ja makujen intensiivisyys on peräisin laadukkaista, kuivatuista raaka-aineista. Voit olla varma, että tarjoat asiakkaillesi aitoja makuja. 

2. Sopivat erikoisruokavalioihin 
Fondit ovat laktoosittomia ja maidottomia, eivätkä ne sisällä soijaa tai kananmunaa. Voit käyttää fondeja tuomaan makua myös erikoisruokavalioiden ruokiin. Valikoimassamme on myös monia vegaaneja vaihtoehtoja. Ei enää lukuisia maustepulloja ja etikettien ainesosaluettelojen tihrustamista!

3. Yhdestä pullosta saa 30 litraa laimennettua fondia 
Kun hankit 1 litran pullon, se riittää pitkään! Pullollisella fondia maustat esimerkiksi tämän Satokauden sosekeiton 566 hengelle tai Mummon maukasta makaronilaatikkoa 500 hengelle. Joka tapauksessa pullo on riittoisa, ja se kestää kovassakin käytössä. Onneksi se on monikäyttöinen, kuten seuraavasti kohdasta käy ilmi.

4. Monikäyttöinen ja helppo 
Ajatteletko, että fondia lorautetaan vain pataruokiin? Sopiihan se sinnekin, mutta myös leivontaan, taikinoihin, keitinveteen, kalan graavaukseen, kylmiin kastikkeisiin ja moneen muuhun. Fondi on äärimmäisen monikäyttöinen, ja sen käyttö on helppoa: lisää ruoanvalmistuksen alussa pohjamauksi tai viimeistele ruoan ollessa lähes valmis. 

5. Vastuullisesti tuotettuja
Kalafondillemme myönnettu MSC-sertifikaatti kertoo, että tuotteessa käytetty kala on pyydystetty ekologisesti kestävällä tavalla. Olemme myös kasvattaneet luomufondiemme osuutta fondiperheessämme. Sinun asiakkaasi haluavat vastuullisesti tuotettua ruokaa, tarjoa sitä!

6. Suomen laajin fondisarja – jopa 15 makua 
Kun opit käyttämään yhtä fondia, osaat käyttää kaikkia ja voit kikkailla makujen kanssa. Eri fondit toimivat myös yhdessä – kokeile yhdistää eri fondeja korostamaan käytettyjä raaka-aineita. Tutustu eri makuihin >


Kyllä, seisomme suorana fantastisten fondiemme takana ja nostamme torvet huulille, katseen kohti taivasta ja päräytämme fanfaarin fondeille.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu