IsoMitta Kylmäsuurusteiset kastikepohjat tehostavat keittiöiden arkea
Huominen on paistoa vaille valmis
16.08.2018IsoMitta Kylmäsuurusteiset kastikepohjat ovat vastaus ammattikeittiöiden tehostamistarpeisiin. Suuret määrät ruokaa tai yksittäisiä lounasannoksia voidaan esivalmistaa keskitetysti yhdessä paikassa ja paistaa seuraavana päivänä ennen tarjoilua. Komponenttivalmistuksessa kaikki raaka-aineet ovat kylmiä tai jäisiä, joten työ on nopeaa eikä energiaa kulu lämmityksiin.
Asiakkaan lautasella tehokas työtapa ei näy: ruoat paistuvat kauniiksi säilytyksen jälkeenkin, ja juuri uunista tullut ateria on herkullinen. Kylmäsuurusteet tehostavat kuntaruokailun ja ateriapalvelujen tuotantoa sekä tasaavat lounasravintoloiden ja markettien kotiruokatiskien kiirettä.
IsoMitta Kylmäsuurusteinen Vaalea kastikepohja on erinomainen esimerkiksi pasta-, nuudeli- tai riisipohjaisten vuokaruokien liemenä sekä padoissa ja kastikkeena. Niin palapaistin kuin lihaisten kastikkeiden liemi valmistuu IsoMitta Kylmäsuurusteisesta Ruskeasta kastikepohjasta. Sellaisenaan Ruskea kastikepohjasoveltuu suurusteeksi tai maustettuna kastikkeiden pohjaksi.
IsoMitta Kylmäsuurusteiset kastikepohjat ovat gluteenittomia, laktoosittomia eivätkä ne sisällä kananmunaa tai soijaa, joten erityisruokavalioita ei tarvitse valmistaa erikseen. Ainekset eivät sisällä myöskään yleisiä yliherkkyyttä aiheuttavia raaka-aineita, kuten selleriä, sitrushedelmiä, pähkinää tai äyriäisiä. Tuotteisiin ei ole lisätty arominvahventeita.
Kiinnostuitko kylmäsuurustuksesta? Koulutamme tuotteidemme oikeaoppiseen käyttöön ja räätälöimme reseptimme juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.
Ota yhteyttä:
Jutta Kontinen
Brand & Training Manager
p. 050 366 0330
jutta_kontinen at continentalfoods.eu
Näin helppoa se on – Esivalmista, kuljeta, kypsennä
1. Punnitse IsoMitta Kylmäsuurusteiset kastikepohja-ainekset ja mittaa kylmä vesi. Sekoita huolellisesti ja anna kastikkeen sakeutua parin minuutin ajan.
2. Lisää reseptinmukaiset kylmät tai jäiset raaka-aineet GN-vuokaan. Kaada vuokaan maustettu kastike.
3. Laita esivalmistellut ruoat kylmään odottamaan seuraavan päivän kuljetusta ja paistoa.
4. Tarjoa herkullinen ateria vastapaistettuna.