Lue uusin asiakaslehti

Palkitsemme ammattikeittiön tuotekehittäjän PRO-gaalassa 

GB Foods Suomi palkitsee ammattikeittiön tuotekehittäjän PRO-gaalassa Helsingissä Finlandia-talolla 28. tammikuuta 2021. 

Ehdota työkaveria, tuttavaa, yhteistyökumppania, esimiestä tai asiakasta 11.10.2020 mennessä. Suosikkisi finaalipaikan varmistat keräämällä kattavan nimilistan, perustelemalla ehdotuksesi hyvin ja kannustamalla muitakin äänestämään.

Pandemia-aika aiheutti paljon negatiivisia asioita, mutta samalla se antoi uusia mahdollisuuksia ravintoloille, laajensi ajatusmaailmaa ja näytti koko muulle yhteiskunnalle, miten nopeasti ala saa aikaan innovatiivisia ratkaisuja. Nyt on aika palkita ja antaa tunnustusta alan kehittäjille!

Ehdota »

Ammattikeittiön tuotekehittäjä – kokeilija, keksijä, tuotekehittäjä

GB Foods Suomi etsii ammattikeittiön rohkeaa tuotekehittäjää, jonka työn tuloksena syntyy täysin uusia tuotteita tai merkittäviä parannuksia nykyisiin. Hakemamme henkilö katsoo asioita tuorein silmin ja näkee laatikon ulkopuolelle. Innovatiivinen kehitystyötä eteenpäin luotsaava taituri lähestyy työtään asiakkaiden tarpeiden kautta.

Palkinnon saaja tietää, miten käynnistää tuotekehitysprojekti, mitä se vaatii ja miten se etenee. Hän tekee kauaskantoisia ratkaisuja ja ottaa niissä huomioon tuotteiden kilpailukyvyn ja yleisen markkinatilanteen. Etsimämme henkilö kehittää itse tuotteita, materiaaleja, menetelmiä, palveluita tai prosesseja tai johtaa tuotekehitystiimiä. 

Tuotekehittäjä räätälöi notkeasti vastaukset yrityksen sisäiseen täsmäkysyntään tai yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Tuotekehittäjä on aktiivinen edelläkävijä, joka tekee ideasta kannattavan tuotteen ja hallitsee prosessiin liittyvät tehtävät aina taustatutkimuksesta tuotteen käyttöönottoon. Rohkea visionääri ymmärtää asiakkaan ja toimintaympäristön odotukset nyt ja tulevaisuudessa. Etsimämme suunnannäyttäjä kokeilee ennakkoluulottomasti ja keksii, miten asiat tehdään paremmin.

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu