Vanhanpiian henkevä hedelmäsalaatti
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 10,0 kg
0,500 kg | IsoMitta Sitruunakiisseli/ -keittoainekset |
2,000 l | Vesi |
0,050 kg | Minttu, tuore |
3,000 kg | Ananaspala, säilyke |
3,000 kg | Persikkakuutio, säilyke |
2,500 kg | Omenakuutio, pakaste |
Sekoita vesi ja kiisseliaines keskenään. Hienonna tuore minttu ja lisää kiisselin joukkoon.
Ota omenakuutiot jääkaappiin sulamaan edellisenä päivänä
Valuta säilykehedelmät.
Yhdistä hedelmät ja mintulla maustettu kiisseli keskenään ja annostele tarjolle laitettavaan astiaan.
* Voit käyttää reseptillä myös tuoretta tai pakastettua ananasta. Halutessasi voit myös korvata anansliemellä osan reseptillä olevasta vedestä. Jälkiruoka kannattaa valmistaa jo edellisenä päivänä jolloin maku ehtii tasaantua.