Lue uusin asiakaslehti

Halloween maistuu lakritsilta!

Vuoden karmivin juhlapyhä tunnetaan mielikuvituksellisista koristeista ja etenkin tunnusväreiksi muodostuneista oranssista ja mustasta. Irvinaamaisten kurpitsalyhtyjen, katon rajassa lepattavien paperilepakkojen, boolikulhossa kelluvien irtoraajan muotoisten jääkimpaleiden sekä ilmeikkäiden alkupalojen lisäksi moni kaipaa menuun myös tummanpuhuvia jälkiruokamakuja – tumma suklaa, mokka, salmiakki ja etenkin lakritsi toimivat loistavasti hirvittävien herkkujen pääraaka-aineena.

IsoMitta Lakritsimousse on yksi suosituimmista tuotteistamme – ja ihan syystä. Se sopii loistavasti halloweenin kammottavan maukkaisiin keitoksiin! Tee lakritsimoussesta kuorrute tai täyte kakulle, hyödynnä juomissa, käytä leivonnassa, kokeile jäädykkeissä tai tarjoile sellaisenaan.

Hirvittävän hyvää ja irvistyttävän ihanaa

Halloweenina ruoka voi säikäyttää ulkomuodollaan mutta myös herkullisuudellaan. Vai miltä maistuisi kylmiä väreitä aiheuttava, suussa sulava sitruuna-lakritsi-jäädyke, luita kalisuttavan maukas lakumousse sitruunaglacella tai vaikkapa varpaissa asti vavisuttavan täyteläinen valkosuklaamousse ja mantelicrumble. Hui miten hyvää!

Muista myös muut mousseperheen hyytävän hyvät jäsenet:

https://www.isomitta.fi/vinkit/koe-isomitan-uudistuneet-jalkiruoat-lahes-20-upeaa-makua/

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu