Lue uusin asiakaslehti

Onpa kuivaa – ja onneksi on!

IsoMitta käyttää tuotteissaan kuivattuja raaka-aineita. Kuivaaminen on ehdottomasti paras tapa säilöä tuoreiden raaka-aineiden väri, maku, koostumus ja ravintopitoisuus, ja se mahdollistaa raaka-aineiden keräämisen satokauden aikana niiden ollessa parhaimmillaan. 

Helposti valmisaineksiin ja muihin jauhemaisena seoksena myytäviin tuotteisiin suhtaudutaan hieman epäillen ja jo sana särähtää korvaan. Mutta turhaan! Nyt on kyse ikivanhasta säilömistavasta, jonka ansiosta auringon kypsyttämien kasvisten, sienien, marjojen ja yrttien sekä tuoreiden lihojen ja kalojen makuja voidaan tarjota tasalaatuisena ympäri vuoden. Tuoreena poimitut raaka-aineet kuivataan ja jauhetaan jauhemaiseksi seokseksi.

Kuivaamisen ansiosta kaikkien kuivatuotteidemme säilyvyys on 720 päivää – ja ihan ilman lisättyjä säilöntäaineita.

Kuivausmenetelmät on hiottu huippuunsa

IsoMitan tuotteiden maku tulee aidoista raaka-aineista. Esimerkiksi IsoMitan Suklaamoussessa on 14 % tummaa suklaata.

IsoMitta on erilaisten kuivausmenetelmien asiantuntija. Käytämme monenlaisia kuivausmenetelmiä, jotta pääsemme parhaimpaan tulokseen ja pystymme tarjoamaan hyvältä maistuvia annoksia. Tiedämme, millainen menetelmä sopii parhaiten millekin raaka-aineelle, jotta se säilyttää halutut ominaisuutensa.

Pakkaskuivaus on yksi parhaista tavoista säilöä ruokaa. Sen avulla raaka-aineen väri, maku, rakenne ja ravintosisältö säilyvät. Osalle raaka-aineista sopii kuitenkin paremmin esimerkiksi vakuumikuivaus tai ilmakuivaus. 

Kuivaaminen on myös vastuullinen valinta. Kuivatulla ruoalla on huomattavasti pienempi hiilijalanjälki verrattuna muihin säilöttyihin elintarvikkeisiin. Lisäksi pitkän säilyvyyden ansiosta ruokahävikki pienenee eikä kuljetuksiin tai varastointiinkaan tarvita kylmäsäilytystä.

Aidot raaka-aineet tunnistaa helposti 

IsoMitan tuotteissa on käytetty aitoja raaka-aineita, minkä voit todeta aistinvaraisestikin. Perinteisesti kuivatut, jauhemaiset seokset tuoksuvat tunnistamattomalle, ehkä lähinnä jauhoille. Mutta IsoMitta on poikkeus.

Kokeile vaikka! Avaa IsoMitta-pakkaus ja nuuhkaise. Eikö tuoksukin juuri siltä, mitä paketin kyljessä lukee? Puolukkakiisseli tuoksuu puolukalta ja lakritsimousse lakritsilta.

Lue myös Kuivaamalla parempaa – laadukkaammin » 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu