Lue uusin asiakaslehti

Kaikkea hyvää ja herkullista jouluun

Joulu on herkullisten perinneruokien ja aromikkaiden makukokeilujen aikaa. Niin kotikeittiöissä kuin kouluruokaloissa sekä lounas- ja illallisravintoloissakin tarjoillaan tuttuun tapaan kinkkua, kalkkunaa, maksa- ja juureslaatikoita, rosollia, lohta ja silliä – unohtamatta makeampia makuja: riisipuuroa, piparkakkuja, tähtitorttuja ja erilaisia konvehteja, hilloja ja makeisia.

Jouluna tarjoillaan usein tuttuja ja turvallisia makuelämyksiä, mutta halutessaan voi loihtia jotain täysin uutta tai päivittää perinteitä oman maun mukaan. Tuo juhlavuuden tuntua puolukalla ja karamellilla, yllätä upealla rommirusina-porkkanakakulla, ihastuta puolukkaisella charlotterussella, tarjoa suussa sulavaa sulokkuutta suklaamoussekakun muodossa tai piristä päivää puolukkaisella piirakalla. Muista myös hyödyntää moneen sopivaa piparkakkua vaikkapa piparkakkutiramisussa, piparkakku-puolukkarahkassa tai piparisessa rommi-rusinamoussessa. Joulu on toden totta monien makujen juhlaa!

IsoMitta jälkiruoat – joulun makua joka pöytään!

IsoMitan laaja jälkiruokatuoteperhe kattaa kaikenlaiset juhlavat ja arkisemmat tarjottavat joulunajalle. Tuo tarjottaviisi joulun makua vaikkapa Piparkakkumoussen, Puolukkamoussen, Rommi-rusinamoussen, Mokkamoussen tai aina yhtä suositun Suklaamoussen avulla. Muista myös IsoMitta kiisselit ja keitot sekä vaahdot!

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu