Lue uusin asiakaslehti

Kasvisruokareseptejä ravintoloille!

Lihaton lokakuu on täällä taas! Yhä useammat asiakkaasi todennäköisesti pyrkivät kasvispainotteiseen syömiseen koko kuukauden ajan, joten muista tarjota myös kasvisruokavaihtoehtoja. Poimimme muutaman lokakuun viimaan sopivan lämmittävän ja tuhdin reseptin avuksesi. Valitut annokset ovat sellaisia, että vannoutuneet lihansyöjätkin syövät samasta padasta. 

Muista kasvisruokia tehdessäsi miettiä annoksen proteiininlähde. Lokakuun reseptit sisältävät kasviproteiinia, kuten papuja, kikherneitä, linssejä ja härkäpapurouhetta, taatakseen syöjille täysinäisen vatsan.

Aprikoosi piristää Hedelmäisen kikhernepadan makuja. IsoMitan Mausteinen Currykastike sitoo juuresten ja kikherneiden maut yhteen. Kaurakerma tuo täyteläisyyttä tähän pataan. 

IsoMitan Mausteinen Currykastike on myös Keltaisen papucurryn salaisuus. Kookoshiutaleet ja kookosmaito antavat makua kukkakaalille ja pavuille. Tuore korianteri viimeistele annoksen. 

IsoMitan risotot toimivat lukemattomien ruokien pohjana. Vegaanisessa Intialaisessa linssi-riisipadassa haetaan vaihtelua perusrisottoon inkivääristä, currysta, persiljasta ja valkosipulista. Kookosmaito toimii liemenä ja linssit sekä maissit tuovat runsautta.

Härkäpavuilla höystetty bolognaisekastike on lohturuokien kuningas ja asiakkaiden suosikki. Ja jos joskus, niin lokakuussa, lohtu tulee tarpeeseen. Tässä reseptissä IsoMitan Spagettikastike on tuunattu härkäpapurouheella. Annoksessa maistuu valkosipuli ja basilika!

Parmesaani kruunaa annoksen, mutta jos jätät sen pois, saat vegaanisen version. Tai kokeile vegaanista parmesaania! Ja vinkki: IsoMitan Spagettikastike toimii myös sellaisenaan pastan kaverina ja sopii vegaaniseen ruokavalioon.
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu