Lue uusin asiakaslehti

Vielä on aikaa herkutella.

Uudenvuoden lupaavimmat jälkkärit

Uudenvuodenlupaukset astuvat voimaan vasta vuoden ensimmäisenä päivänä. Ennen vuoden vaihdetta voi vielä herkutella kuin viimeistä päivää, ja ennustaa kakkuvuoasta tulevaa. Millaisen vuoden jälkkärit povaavat? Löydä itsellesi ja asiakkaillesi sopivin uudenvuoden jälkkäriresepti!

Sorbettien raikkaus lupaa parempaa, terveellisempää uutta vuotta. Joulunpunaiseen sorbettiin voi käyttää joulun pyhistä käyttämättä jääneet glögit. Puolukkasorbetti on erinomainen vaihtoehto ja granaattiomena tuo poksuvaa rapeutta Raikkaseen omenasorbettiin.

Inka-suklaakakun cayennepippuri kertoo räjähtävästä vuoden alusta, ehkä luvassa on jotain tummaa ja tulista. Taivaallinen yhdistelmä Suklaamoussea ja mangosalsaa lupaa hedelmällistä vuotta. Viimeisen silauksen tähän ylimaalliseen jälkiruokaan teet sitruunamelissasta.

Suklainen luumu-krokanttivaahto on täyteläisten makujen ilotulittelua – rouheaa tummaa suklaata, luumumarmeladia ja halutessasi tilkka rommia. Tämän herkun syöjien vuodesta tulee kaikin puolin nautinnollinen. 

Pähkinäinen inkiväärijäädyke povaa koleaa alkuvuotta, mutta erityisen makoista ja syvää jälkimakua. Toimii myös kuohuvan kera!

Katso myös aiemmin listatut moussereseptit »  
 

Vuoden makein päätös:

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu