Lue uusin asiakaslehti

IsoMitan tuotteilla ruokahävikkiä vastaan

Ruokahävikkiviikon kunniaksi jaamme täsmävinkkejä siitä, miten IsoMitan tuotteilla voidaan taistella ruokahävikkiä vastaan. Nappaa vinkit talteen ja käy jakamassa omasi IsoMitan Facebook-tilillä tai Instagramissa.

IsoMitta on edelläkävijä raaka-aineiden kuivaamisessa. Tuotteemme valmistetaan kuivatuista raaka-aineista, minkä ansiosta niiden säilyvyys on hyvin pitkä. Tuotteet on pakattu kahteen eri sisäpussiin, jotta niillä kerroilla, kun et tarvitse koko pakettia, jäljelle jäävä raaka-aine säilyy hyvin.

Tuotteiden monikäyttöisyys on yksi tärkeimpiä etuja ruokahävikkiä ajatellen. Kun ostat yhden tuotteen, voit käyttää sitä lukuisiin eri resepteihin ja ruokalajeihin. Esimerkiksi IsoMitta Kastikeainekset toimivat tietysti kastikkeina, mutta myös vuokaruoissa, padoissa, keitoissa, pastoissa sekä muhennoksissa. IsoMitta Mousseainekset taipuvat muun muassa jäädykkeiksi, kakuiksi ja täytteiksi. Lisäksi tuotteet toimivat sellaisenaan, mutta niitä voi muunnella helposti lisäämällä erilaisia raaka-aineita; lihaa, kalaa, yrttejä, hedelmiä, marjoja tai melkein mitä vain. Tutustu reseptipankkiimme »

IsoMitta-tuotteet ovat nopeita ja helppoja valmistaa, ja siksi ne toimivat myös hätävararuokana. Ammattikeittiöiden ruokahävikistä puhuttaessa nousee keskusteluun usein lain vaatimus tarjolla olleen ruoan pois heittämisestä. Selvää on, että ruokaa ei kannata tehdä liikaa ja heittää pois, vaan valmistaa menekin mukaan. Mutta menekki vaihtelee yllättävän paljon ruokailijoiden määrän ja ruokalajin mukaan. Hanki vaikka IsoMitan Risottoja varalle, niille päiville kun asiakkaita tulee odotettua enemmän. IsoMitta Risotoissa on kaikki valmiina: lisää vain neste ja kypsennä. Tähteeksi jäänyt risotto toimii myös hyvin pasteijoissa ja tortilloissa. Lue lisää aiheesta »

Kaiken kukkuraksi osa IsoMitan tuotteista kestää hyvin pakastamisen. Kokeile jälkiruoka-aineksista jäädykkeitä tai sorbetteja. Myös IsoMitta Kastikeainekset kestävät pakastamisen.

Olemme huomioineet tuotteissamme hyvin laajasti erityisruokavaliot. Kun voit tehdä yhden ruoan useaan eri ruokavalioon, on selvää, että hävikki pienenee sen myötä mitä vähemmän eri ruokalajeja on tarjolla. Tarkasta sopivuus erityisruokavalioihin tuotteistamme »

Tutustu myös Vantissa suunnittelijana toimivan Saara Venesjärven vinkit »

Lue myös Nostetaan ruokahävikki pöydälle -artikkeli »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu