Lue uusin asiakaslehti

Reseptejä IsoMitan risotoista

IsoMitan risotot ovat käteviä ja monikäyttöisiä, toimivat sellaisenaan tai muiden reseptien raaka-aineena – ja ennen kaikkea maistuvat herkulliselta. Makuvaihtoehtoja risotoissa ovat kana, kasvis-soija ja tomaattinen naudanliha, joita tuunaamalla loihdit mitä parhaimpia pataruokia.

Intialaisen kanapadan valmistaminen lähtee kermaisesta IsoMitta Kanarisotosta. Risoton mausteena käytetty kurkuma tuo reseptiin eksoottista vivahdusta ja auringonkeltaista väriä. Lisää risottoainekset, vihannekset ja mangot vuokaan, tee liemi, pistä uuniin ja ruoka onkin jo valmista.

Intialaisen linssi-riisipadan pohjana toimii IsoMitta Kasvis-Soijarisottoainekset. Intialainen makumaailma lisätään tässä reseptissä currylla, inkiväärillä, persiljalla ja valkosipulilla. Pehmeyttä haetaan kookosmaidosta ja vaihtelua linsseistä ja maissista. 

IsoMitan Kasvis-Soijarisotosta hautuu myös Havaijilainen kalapata. Havaijin tunnelmaa luo Kasvis-Soijarisoton korianterin ja cayennenpippurin raikas yhdistelmä, mutta valitsemasi merenelävät luovat loppusilauksen. Lohen tilalla toimii myös katkaravut! 

Nyt kuulolle kaikki chorizon ystävät! IsoMitan Tomaattisesta Naudanliharisotosta loihdit hetkessä Mausteisen makkarapadan a’la Napoli. Risottoaineksissa on valmiiksi sen verran tomaattista makua, korianteria, kuminaa, neilikkaa ja muita mausteita, että mukaan tarvitset käytännössä vain makkarat ja vihanneksia. Nokare ranskankermaa ja avot!

Lue, miten hyödynnät ylijääneen risoton »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu