Lue uusin asiakaslehti

Gluteenittomat juhlat – grrreissssi stressi tarjoiluista?

Tiedossa juhlat, joissa tarjolla myös gluteenittomia vaihtoehtoja? Vai teetkö kaikki herkut gluteenittomaksi? Enää ei tarvitse stressata, koska kokosimme avuksesi muutaman fiiliksen nostattajan, päivän makeimman sankarin ja odotetuimman herkun.

Lohiterriini sopii loistavasti juhlien suolaiseksi palaksi. Tämä kalainen herkku uppoaa niin keliaakikoille kuin muillekin. Kokeile lisätä massaan katkarapuja tai kalanpaloja!

Mintusta raikkautensa saava ihanan täyteläinen minttu-suklaavanukas toimii aina – arkena ja lauantaina. Ilouutisia vegaaneille, tämä on tehty mantelimaitoon! 

Kemut kruunataan kakulla – tai vaikka kahdella! Suklaalla kuorrutettu raikas hedelmäkakku on makujen ilotulitusta: kukapa ei voisi vastustaa valuvan suklaakuorrutteen alta paljastuvaa pirtsakan trooppista herkkua! Marjojen ystävän valinta on Kuningatarkakku – tämä kakkujen kakku on juhlien kuningatar ja kaunis niin päältä kuin sisältä. Nämä vaivattomasti valmistuvat kakut sopivat gluteenittomaan kahvipöytään ja maistuvat kaikille.

Vinkvink! Päästä kakkuleipurin luovuus valloilleen ja kokeile eri mousseja täytteeksi oman fiiliksen ja juhlijoiden toiveiden mukaan. Voit myös helpottaa stressiä ja valmistaa kakut jo edellisenä päivänä. Näin sinulle jää enemmän aikaa nauttia juhlahumusta. Tiesitkö, että IsoMitta Kiisseli-, Vanukas-, Vaahto- ja Mousseainesten valmistukseen ei käytetä gluteenia sisältäviä ainesosia? Näillä näppärillä ja monipuolisilla apulaisilla muokkaat helposti monet suosikkireseptisi gluteenittomiksi!

Katso lisää gluteenittomia reseptejä IsoMitan nettisivuilta »

Näin me varmistamme gluteenittomuuden »
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu