Tilaa uutiskirje
Kuningatarkakku
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 4,00)

Kuningatarkakku

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 130 g
Määrä: 2,08 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,130 KG Gluteeniton valmiskakkupohja

Muotoile kakkupohjasta halutun muotoinen irtopohjavuokaan.

Täyte:
0,600 KG Maitorahka, laktoositon
0,200 L Maitojuoma laktoositon kevyt
0,250 KG IsoMitta Kuningatarvaahto -ainekset
0,200 L Vispikerma, laktoositon
0,150 KG Sokeri
0,125 KG Boysenmarja
0,125 KG Mustikka, pakaste
0,020 KG Liivatelehti

Mittaa maito, vispikerma, rahka ja IsoMitta Kuningatarvaahto -ainekset kulhoon ja vaahdota kovaksi vaahdoksi.
Lisää marjat ja sokeri.

Sulata liotetut liivatelehdet. Lisää ensin pieneen vaahtomäärään ja sekoita seos loppuun vaahtoon.

Levitä vaahtomassa vetopohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä vähintään 2h mielellään yön yli.

Pintakiille:
0,200 L Vesi
0,060 KG IsoMitta Mustikka-Vadelmakiisseli/ -keittoainekset
0,010 KG Liivatelehti
0,050 L Puolukkamehu, sokeroitu

Pintakiille:

Yhdistä vesi ja IsoMitta Mustikka-Vadelmakiisseli/ -keittoainekset ja sekoita tasaiseksi.
Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Purista lehdistä ylimääräinen vesi pois ja sulata ne kuumaan karpalomehutilkkaan.
Lisää liivateliemi kiisselin joukkoon ohuena nauhana.
Kaada haalea seos kakun päälle tasaiseksi kerrokseksi ja anna hyytyä kylmässä noin tunti.

Koristele kakku tuoreilla pensasmustikoilla ja vadelmilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka