Lue uusin asiakaslehti

Kalakeitto tarvitsee oikeanlaisen kalaliemen

Kalakeitto on suomalaisten suosikkiruokaa kesällä. Sitä tarjotaan niin häissä ja hautajaisissa kuin arjen lounaana. Nyt saat yhdellä tuotteella, IsoMitan Kalaliemellä, valmistettua lukuisia erilaisia kalakeittoja, -vuokia, -patoja sekä -kastikkeita. Meillä on muutamia reseptejä sinulle, mutta suosittelemme tuotetta ehdottomasti myös omien reseptiesi pohjaksi.

Mistä kannattaa lähteä liikkeelle? Sanoisimme, että maku ennen kaikkea! IsoMitan Kalaliemen ehdoton etu on sen aitous, puhtaus ja maku. Turskaa, sipulia, meiramia ja rosmariinia – niistä on tämä liemi keitelty kasaan.

IsoMitan Kalaliemellä on lukuisia muitakin hyviä puolia, joista olemme äärimmäisen ylpeitä. Se on vähäsuolainen eli sopii mainiosti reseptien pohjaksi. Anna luovuudellesi valta ja kehittele omalle asiakaskunnallesi sopivia annoksia! Tuote sopii yleisimpiin erityisruokavalioihin; se on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja kananmunaton. Se ei myöskään sisällä arominvahventeita. Riittoisakin IsoMitan Kalaliemi on! 4 kilon pakkauksesta saat 320 litraa lientä. 

Nyt on esitelty paras tuote kalaruokien pohjalle. Mutta mitäs kaikkea tästä tuotteesta sitten voi valmistaa? 

Kermainen lohikeitto ja IsoMitan kalakeitto luottavat perinteisiin. Kermaisessa lohikeitossa on kalaliemen lisäksi kermaa, perunaa, tuoretta lohta, tilliä ja ripaus mausteita. Oikeastaan kaikki mitä kunnon kalakeittoon tarvitaan. Toinen perinteisistä keitoista eli IsoMitan kalakeitto on myös kermapohjainen, mutta siinä on hyödynnetty pakastekalaa. 

Haluatko tarjota asiakkaillesi vaihtelua? Saariston kalakeitto on tomaattipohjainen ja sen liemi on väriltään punainen. Lopuksi lisätty ranskankerma on kuin piste ii:n päällä. 

Juustoinen kalavuoka valmistetaan pakastekalasta. Edullista ja helppoa! Kalan lisäksi tarvitaan vielä sipulia, purjoa ja mausteita ja se on siinä. Resepti on suunniteltu 24 henkilölle ja valmistuu gn-vuoassa uunissa noin 25 minuutissa. 
 


Lue myös: Kiehtovat kalakeittoreseptit – ota onkeesi »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu