Lue uusin asiakaslehti

Kiehtovat kalakeittoreseptit – ota onkeesi!

Poriseeko paras kalakeitto sinun kattilassasi? Kansallinen kalakeittopäivä on 12. helmikuuta. Tämän kunniaksi Pro Kala etsii yhdessä Suomen Gastronomien Seuran kanssa Suomen parhaan kalakeittoravintolan.

Kermaa, tuoretta lohta ja tilliä! Ehdottomasti katsotuin reseptimme kautta aikojen on Kermainen lohikeitto. Joko sinä olet tutustunut ja kokeillut? Suosikkireseptien kärkikymmenikköön nouseva IsoMitan kalakeitto luottaa perinteisiin makuihin. 

Tuo keittoihin makuja kansainvälisiltä vesiltä! Kalakeitto Välimeren tapaan sisältää oliiveja, munakoisoa, paprikaa ja simpukkaa. Keitto on hiukan patamainen. Kalakeitto venäläisittäin saa makunsa punajuuresta ja maustekurkusta. Currylla maustettu kalakeitto on samaan aikaan lämpöinen, pirteä ja makua täynnä. 

Sinttejä vai vonkaleita? Tuorejuusto tekee katkarapu-kalakeitosta tuhdin ja täyttävän. Saariston kalakeiton tomaattiliemi täydentää kalan makua. Sibeliuksen sinfonisessa kalakeitossa on sävelet kohdillaan. Kermainen keitto ei tarvitse orkesteriinsa muuta kuin kirjolohta, perunaa ja tilliä. Ja eikun ääntä kohti!

Käy täällä vinkkaamassa, missä olet syönyt elämäsi parasta kalakeittoa. Vai onko oma keittosi suosikkisi? Sillä välin, kun kunnianarvoisa raati pohtii päätöstään, tutustu meidän sopparesepteihin. 

Vinkkaa Suomen paras kalakeittoravintola »

 

Ota onkeesi reseptimme:

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu