Kalakeittoa välimeren tapaan
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
0,271 kg | Munakoiso |
0,136 kg | Sipuli |
1,000 kg | Tomaattimurska |
1,350 l | vesi |
0,250 kg | IsoMitta Kalaliemiainekset |
Leikkaa munakoiso kuorineen paksuhkoiksi suikaleiksi. Viipaloi sipulit. Hauduta vihannekset tomaatimurskassa ja vedessä puolikypsiksi. Mausta isoMitta Kalaliemiaineksella.
0,130 kg | Paprikasuikale, pakaste |
0,100 kg | Oliiviviipale, musta |
0,100 kg | Mustekala öljyssä |
0,181 kg | Simpukka, säilyke |
0,271 kg | Tonnikala, vedessä |
Lisää paprikasuikaleet, oliiviviipaleet, sekä valutetut mustekalat, simpukat ja tonnikala.
0,005 kg | Timjami |
0,050 kg | Valkosipuli |
0,018 kg | Ruohosipuli |
0,018 kg | Persilja |
Mausta keitto vihersilpulla ja hauduta kypsäksi.