Kalakeitto venäläisittäin
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,500 l | vesi |
0,200 kg | IsoMitta Katkarapukeittoainekset |
0,500 l | vesi |
Kiehauta vesi, yhdistä IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja kylmä vesi. Suurusta ja anna kiehua 5 minuuttia.
0,040 kg | Tomaattisose |
0,020 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Mausta keitto tomaattisoseella ja sitruunamehulla.
0,150 kg | Purjoviipale, pakaste |
0,200 kg | Punajuurisuikale, pakaste |
0,200 kg | Maustekurkku |
0,040 kg | Kapris |
Lisää purjoviipaleet, suikaloidut punajuuret ja maustekurkut sekä kaprikset.
0,500 kg | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,500 kg | Seitikuutio, pakaste |
Timjami | |
Persilja |
Lisää kalakuutiot keittoon.
Hauduta hiljaisella lämmöllä kypsäksi.
Mausta lopuksi timjamilla ja persiljalla.