Kalakeitto venäläisittäin
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,500 | L | Vesi |
0,200 | KG | IsoMitta Katkarapukeitto -ainekset |
0,500 | L | Vesi |
Kiehauta vesi, yhdistä IsoMitta Katkarapukeittoainekset ja kylmä vesi. Suurusta ja anna kiehua 5 minuuttia.
0,040 | KG | Tomaattisose |
0,020 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
Mausta keitto tomaattisoseella ja sitruunamehulla.
0,150 | KG | Purjoviipale, pakaste |
0,200 | KG | Punajuurisuikale, pakaste |
0,200 | KG | Maustekurkku |
0,040 | KG | Kapris |
Lisää purjoviipaleet, suikaloidut punajuuret ja maustekurkut sekä kaprikset.
0,500 | KG | Kirjolohikuutio, pakaste |
0,500 | KG | Seitikuutio, pakaste |
Timjami | ||
Persilja |
Lisää kalakuutiot keittoon.
Hauduta hiljaisella lämmöllä kypsäksi.
Mausta lopuksi timjamilla ja persiljalla.