Tilaa uutiskirje

Majoneesi on maailman suosituin soosi 
– missä piilee herkullisuuden salaisuus? 

Vastaus löytyy aidoista raaka-aineista! Niiden ansiosta Chef René Täysmajoneesi on keittiön täyteläisen pehmeä, mutta pirteän kirpeä moniottelija. Majoneesi on salaattien, dippien ja kastikkeiden kunkku, joka taipuu myös kuumentamista vaativiin uuniruokiin. 

Viime vuosina suosittu katuruokatrendi on antanut majoneeseille uutta nostetta. Eikä ihme, tämän loistavan ruokatuotteen käytöllä on vain mielikuvitus rajana. Majoneesit herkullistavat helposti sekä arjen annokset että kruunaavat juhlakattaukset, kunhan sisällysluettelo ei koostu emulsioaineista. 

Chef René Täysmajoneesi on aito majoneesi! Tuotteessa esittäytyy pikantti kombo sinappia, etikan hapokkuutta sekä ripaus kananmunan kullankeltaista väriä. Tuoteperheeseen kuuluu myös rasvan määrästä vaan ei aidoista raaka-aineista tinkivä Kevytmajoneesi

Tiesitkö, että majoneesin alkuperästä kiistellään yhä? Ranskalaisten mukaan sen kehitti Richelieun herttuan kokki vuonna 1756 juuri ennen Port Mahonin valloituksen alkua, josta nimikin juontaa juurensa. Espanjalaiset taas väittävät gallialaisten varastaneen heidän reseptinsä. Oli miten oli, seuraavat IsoMitan ideanikkareiden kehittämät majoneesireseptit suorastaan vaativat tulla kopioiduksi. 

Majoneesireseptejä piirakkaan, salaattiin ja dippeihin

Purjosipuli-majoneesipiirakkaa ei voi kylliksi ylistää! Sen herkullisuuden jujuna on käyttää majoneesia sekä täytteessä että pohjassa. Helposti varioitava piirakka on saanut asiakkailtamme täydet viisi tähteä, ja parhaimmillaan se on lämpimänä tarjoiltuna raikkaan salaatin kera. 

Perinteinen Perunasalaatti saa suut tötterölle vappukattauksessa, mutta toimii myös grilliruoan lisukkeena. Tai testaa klassikkoa vaihteeksi leipien täytteenä. Jos aikaa on vähän ja nälkäisiä vatsoja paljon, ota avuksi pienellä vaivalla syntyvä Broiler-pastasalaatti

Takuuvarmaa auringonpaistetta tarjoilee sitruunamehulla maustettu ja tuoreella rosmariinilla höystetty Appelsiinimajoneesi. Juuresten dippailuun, burgerin väliin ja grillatun kanan kaveriksi antaa oivaa säväystä myös Paahdettu paprika-juustomajoneesi. Ja koska kesä plus grillikausi kohta kuumottavat, niin muista Lammasburgerin kostuttava minttuinen jogurttikastike, Piparjuurimajoneesi sekä Tomaatti-avokado-majoneesi. Ne nostavat grillatun tai savustetun lihan sekä paahdetun kalan aivan uusille herkutteluleveleille. 
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka