Lue uusin asiakaslehti

Uusia reseptejä syksyn ruokalistoille

Suunnittelimme yhteistyössä Atria Food Servicen kanssa syksyyn uusia pata- ja kastikereseptejä. Joka ikinen näistä resepteistä valmistuu nopeasti ja helposti, mutta makua niistä ei puutu. Jos kaipaat vaihtelua syksyn ruokalistalle, kokeile näitä lihaisia reseptejä!

Tomaattipohjaisen Intialaisen kanapadan maut tuovat lämpöä kylmenevään syksyyn. Tarjoa jogurttipohjaisen korianteri-chilikastikkeen ja naan-leivän kera. Kiinalaisen naudanlihapadan salaisuus on kunnon maukkaan liemen valmistaminen. 

Laktoosittoman ja gluteenittoman Naudanliharuukun tutut maut maistuvat kaikenikäisille asiakkaille. Tuore timjami sopii tähän kuin nenä päähän! Possu-kurpitsapata saa mukavasti makeutta kurpitsasta ja vastapainoksi pekonirouheen suolaisuus viimeistelee annoksen.

Viiden pippurin maksakastikkeen salaiset ainesosat ovat kerma ja karamellisoitu sipuli. Viiden pippurin kastikeainekset tuovat kastikkeeseen täydellisen kombon musta-, rosé-, valko-, mauste- ja viherpippureista sekä aavistuksen täyteläistä punaviiniä. Kastikkeen kermainen pehmeys ja hienoksi jauhetut pippurit täydentävät maksan makua.
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu