Possu-kurpitsapata
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 4,875 kg
2,500 | L | Vesi |
0,100 | KG | IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ai |
0,063 | KG | IsoMitta Ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja |
Mittaa kylmä vesi ja ripottele sekaan samalla sekoittaen IsoMitta Vaalea Kylmäsuurusteinen kastikepohja -ainekset ja IsoMitta Ruskea Kylmäsuurusteinen kastikepohja ainekset. Anna turvota n. 5 min
0,250 | L | Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi |
Lisää joukkoon Touch of Taste Ruskistettu Salottisipulifondi
1,500 | KG | Atria Murea Possu, irtopakaste |
0,750 | KG | kurpitsapala mangoinen |
0,250 | KG | Atria Pekonirouhe 1,2kg 7970 |
Lisää lopuksi Atria Murea Possu, kurpitsapalat ja Atria pekonirouhe.
Nosta kylmään ja kuumenna seuraavana päivänä.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.