Intialainen kanapata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg
1,400 | L | Vesi |
0,170 | KG | IsoMitta Kylmäsuurustuva tomaattikastike-/keittop. |
Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustauva tomaattikastike/-keittoaines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min.
0,800 | KG | Tomaatti, paseerattu |
Lisää paseerattu tomaatti
0,160 | KG | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,160 | KG | Inkivääri, jauhettu |
Lisää mausteet
0,100 | KG | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
Lisää Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin.
2,000 | KG | Atria Murea Kana, irtopakaste |
Lisää Atria Murea Kana, irtopakaste ja sekoita avrovasti. Kaada vuokaan ja nosta kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.
0,400 | KG | Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986 |
0,060 | KG | Korianteri tuore |
0,060 | KG | chili, hienonnettu, pakaste |
0,060 | KG | Lime, täysmehu |
Sekoita chili, korianteri ja lime keskenään.
Tarjoile pata naanleivän, turkkilaisen jogurtin ja korianteri-chilisalaatin kanssa.