Intialainen kanapata
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 220 g
Määrä: 4,4 kg
1,400 l | vesi |
0,170 kg | IsoMitta tomaattinen kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja |
0,200 kg | Mangokuutio, pakaste |
Sekoita IsoMitta Kylmäsuurustauva tomaattikastike/-keittoaines kylmään veteen vähitellen ripotellen. Annan turvota 5 min.
0,800 kg | Tomaatti, paseerattu |
2,800 l | vesi |
1,000 l | Kookosmaito, säilötty |
0,004 kg | Garam masala |
0,100 kg | Mango chutney, makea |
0,010 kg | Curry |
0,010 kg | Persilja, hienonnettu, pakaste |
0,010 kg | Valkosipuli |
Lisää paseerattu tomaatti
Valmista kookosmaidosta ja lopuista mausteista liemi ja kaada joukkoon, sekoita hyvin.
0,160 kg | Valkosipuli, rouhittu, pakaste |
0,160 kg | Inkivääri, jauhettu |
Lisää mausteet
Sekoita risottoa varovasti kun otat sen uunista ja peitä kannella. Anna risoton vetäytyä n.10 min ennen tarjoilua.
0,100 kg | Touch of Taste Asian Red & Hot fondi |
Lisää Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja sekoita hyvin.
2,000 kg | Atria Murea Kana, irtopakaste |
Lisää Atria Murea Kana, irtopakaste ja sekoita avrovasti. Kaada vuokaan ja nosta kylmään.
Säilytä kylmässä: max 72h valmistuksesta.
Kuumenna uunissa kannen alla +160°C yhdistelmäpaistolla n. 30min.
0,400 kg | Arla Turkkilainen jogurtti 10% 5kg 58986 |
0,060 kg | Korianteri tuore |
0,060 kg | Chili, hienonnettu, pakaste |
0,060 kg | Lime, täysmehu |
Sekoita chili, korianteri ja lime keskenään.
Tarjoile pata naanleivän, turkkilaisen jogurtin ja korianteri-chilisalaatin kanssa.