Lue uusin asiakaslehti

Syötävän hyvää satokautta!

Taas on aika poimia syksy lautaselle ja hemmotella makunystyröitä syvillä sävyillä, rustiikkisilla aromeilla sekä värien herkullisella kirjolla. Satokauden antimet taipuvat kastikkeista kiusauksiin ja paistoksista piiraisiin – näitä herkkuja ei säilötä purkkiin, vaan tarjotaan iloksi isommallekin joukolle!

Parsakaali on keittiön kevyt ja terveellinen moniottelija, jonka pariksi passaa mainiosti vuohenjuusto, feta tai cheddar. Ruokaisa Parsakaali-juustopiirakka rakennetaan kätevästi IsoMitta Pizzapohjaa hyödyntäen. Yrteillä maustettu punajuurikiusaus ei kainosti punastele, vaan tarjoaa rouheaa suutuntumaa kulinaareillekin kasvisruokailijoille. 

Eikä satokautta ilman jälkiruokapiirakoiden, paistosten tai kakkujen kavalkadia. Näihin herkkuihin on leivottu asiakkaiden rakastamat maut suoraan puutarhasta! Ota omena kauniiseen käteen ja testaa Ainolan omenapaistosta, Mehevää Omenapiirakkaa tai kauran verran parempaa Kaura-omenapaistosta vaniljakastikkeen kera

On kyseessä juhlajärjestelyt tai muuten vain kakuttaa, niin suosittelemme suussa sulavaa sekä takuuvarmasti näyttävää Marjasadon mustikka-puolukkakakkua – toimii! Poimi talteen myös helppo ja rapsakka Raparperipaistos, pehmeästi kirpakka Puolukkapaistos sekä gluteeniton Mustaherukka-banaanirahka

Vielä vinkki! Luontoäidin kypsyttämät ainekset taikovat kiinnostavaksi myös kastikkeet. Juhlava mustaherukkakastike sopii erityisesti broilerin ja kalkkunan kera. Ripaus hunajaa kesyttää Omenatarhurin pippurikastikkeen. Eikä savustetulle kalalle tai ankalle Savuporo-mustaherukkakastiketta voittanutta!
 

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu