Tilaa uutiskirje
Ainolan omenapaistos
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Ainolan omenapaistos

Annoksia: 50 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 5,0 kg

2,000 KG Omenalohko, pakaste
0,400 L Vesi
0,100 KG IsoMitta Päärynä-Omenakiisseli -ainekset

Laita omenalohkot voideltuun GN-vuokaan.
Valmista kiisseli, anna tekeytyä 15 minuuttia ja levitä omenoiden päälle vuokaan.

Streusselmassa (murumassa)
0,100 KG Margariini 60 %, laktoositon
0,080 KG Sokeri
0,060 KG Vehnäjauho
0,080 KG Kaurahiutale
0,002 KG Leivinjauhe
Kaneli, jauhettu
Kastike:

Sekoita kaikki murumassan ainekset yleiskoneen lapavatkaimella tai käsin murumaiseksi seokseksi. Ripottele murumassa vuokaan tasaisesti ja paista kuivapaistolla uunissa 160°C:ssa noin 20 min, kunnes pinta on saanut väriä.

1,700 L Maitojuoma laktoositon kevyt
0,600 L Kuohukerma, vähälaktoosinen
0,270 KG IsoMitta Vanhanajan Vaniljakastike -ainekset

Lisää maito ja kerma kulhoon ja sekoita joukkoon IsoMitta Vanhanajan Vaniljakastike -ainekset.Vatkaa ilmavaksi vaahdoksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka