Lue uusin asiakaslehti

Poimi talteen parhaat kasvisruokareseptit

Kaipaatko vinkkejä kasvisruokavaihtoehdoiksi? Ideoita lihattomiin annoksiin ja uusia makuja? Täältä pesee muutamia villitseviä vegereseptejä ja huumaavia herkkuja. Käytä hyödyksesi parhaimmillaan olevat raaka-aineet.

Kesällä tuoreet kasvikset ja vihannekset houkuttelevat haukkaamaan kerran jos toisenkin. Sesonkia kannattaa hyödyntää, mutta joskus ruoka-alan ammattilaisellekin voi olla hankala keksiä ideoita kasvisruoiksi. Miten tarjota tarpeeksi vaihtelua ja uusia makuja?

Näyttävä ja fressi Maistuva mansikkasalaatti saa potkua wasabista. Maistuu hellepäivänä! KasvismunakasrullaVihannesgratiini ja Ruokaisa kasvispizza tyydyttävät suurenkin nälän. Ja maistuvat uskomattoman hyvälle.

Kasviskeitot toimivat aina. Mutta Kesäkeitto on parhaimmillaan kesällä. Ja asiakkaat ovat odottaneet koko talven kesäkeittoon tarvittavien raaka-aineiden kypsymistä. Tee kerralla tarpeeksi iso kattilallinen! Tomaatti-paprikasosekeitto on varsinaista helleruokaa, mutta lämmittää kivasti syksyn pimenevissä illoissakin.

Mukana on myös kourallinen kastikereseptejä. Jos valitset vain yhden, kokeile Paahdettua paprikakastiketta pastalle. Pastapäivinä kannattaa kokeilla myös Vihreää kasviskastiketta pastalle. Intialainen hernekastike tehdään jogurttiin ja majoneesiin. Kokeile kasvisten päällä tai linssien kera. Tarjoa sisilialainen salsa pastan kanssa tai kylmänä salsakastikkeen nachojen dippailuun.

Kruunaa salaatit ja lisukkeet majoneeseilla. Maustetut majoneesit ovat täydellisiä niin leivän välissä kuin salaattipöydässä. Piparjuurimajoneesi, Appelsiinimajoneesi, Paahdettu paprika-juustomajoneesi tai Tomaatti-Avocadomajoneesi tuovat vaihtelua kasvisannoksiin. 

Kokosimme yhteen uusimpia reseptejä, mutta on meillä muitakin ideoita. Esimerkiksi kasviskeittoreseptejä pystyy muokkaamaan lähes loputtomiin lisukkeilla. Lue aiemmat keittovinkkimme »

Tilaa uusimmat reseptit sähköpostiisi!

IsoMitan uutiskirje kertoo kaikesta hyvästä: sesonkien parhaista ideoista ja resepteistä, uutuuksista sekä vinkeistä.

Jaa:

Asiakaspalvelu