Lue uusin asiakaslehti
Paahdettu paprikakastike pastalle
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Paahdettu paprikakastike pastalle

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 195 g
Määrä: 1,95 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,390 kg Paprika, keltainen
0,975 kg Paprika, vihreä ja punainen
0,390 kg Paprika, oranssi

Grillaa tai paahda uunissa paprikat tummiksi.Kaada kulhoon ja peitä kelmulla, anna seistä n. 15 min.

Poista kuori, sisukset ja siemenet ja leikkaa suurehkoiksi paloiksi.

0,037 l Oliiviöljy
0,025 kg Valkosipulin kynsi

Kuullota murskattu valkosipuli öljyssä.

0,125 kg Oliivi, kivetön, musta
1,000 kg Tomaattipastakastike
0,125 kg Touch of Taste Asian Red & Hot fondi
0,013 kg Mustapippuri, rouhittu
0,005 kg Chilijauhe

Lisää pastakastike,Touch of Taste Asian Red & Hot fondi ja paprikat sekä hienonnetut oliivit.

Mausta mustapippurilla ja maun mukaan chilijauheella, kuumenna.

0,050 kg Basilika, tuore
0,100 kg Parmesanjuusto, raaste

Ripottele pinnalle parmesan raastetta ja hienonnettua basilikaa ja tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu