Tilaa uutiskirje
Avocadomousse ja chilmarinoidut katkaravut
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 5,00)

Avocadomousse ja chilmarinoidut katkaravut

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,175 L Kevytmaito
0,025 KG Bong Moussepohja -ainekset

Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi.

0,300 KG Avocado, paseerattu
0,050 L Ranskankerma, vähälaktoosinen

Lisää joukkoon avocado ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua.
Paseeratun tai soseutun avokadon sijasta voit käyttää myös esim.pakasteavocadokuutioita.
Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä mausta mousse suolalla.

0,100 KG Katkarapu, pakaste
0,050 L Chilikastike, makea
0,003 KG Valkosipuli
0,002 KG Suola

Valita sulaneet katakaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua.

Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä.
Koristella mousse marinoiduilla katkaravuilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka