Avocadomousse ja chilmarinoidut katkaravut
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 0,55 kg
0,175 | L | Kevytmaito |
0,025 | KG | Bong Moussepohja -ainekset |
Mittaa kylmä maito ja mousseaines kulhoon, vatkaa ne vaahdoksi.
0,300 | KG | Avocado, paseerattu |
0,050 | L | Ranskankerma, vähälaktoosinen |
Lisää joukkoon avocado ja mausta muutamalla tipalla sitruunanmehua.
Paseeratun tai soseutun avokadon sijasta voit käyttää myös esim.pakasteavocadokuutioita.
Mikäli käytät maustamatonta avocadopyrettä mausta mousse suolalla.
0,100 | KG | Katkarapu, pakaste |
0,050 | L | Chilikastike, makea |
0,003 | KG | Valkosipuli |
0,002 | KG | Suola |
Valita sulaneet katakaravut, kaada kulhoon ja mausta chilikastikkeella, suolalla ja valkosipulilla. Anna maustua ennen tarjoilua.
Annostele mousse kulhoihin ja laita kylmään. Tarjoile seuraavana päivänä.
Koristella mousse marinoiduilla katkaravuilla.