Cafe de Paris -kastike
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
0,180 kg | Voi, laktoositon |
0,090 kg | Sipuli |
0,015 kg | Anjovisfilee |
0,030 kg | sinappi |
0,030 kg | Tomaattipyre |
0,015 kg | Kapris |
0,002 kg | Cayennepippuri |
0,002 kg | Rakuuna |
0,007 kg | Persilja |
Kuullota kuutioidut sipulit voissa, lisää mausteet ja hauduta hetki.
0,470 l | vesi |
0,115 kg | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
Sekoita veteen IsoMitta Bearnaisekastikeainekset ja lisää seos kattilaan. Kuumenna ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen.
Jos valmistat kastiketta useampia litroja, sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä. Lisää loppu vesi freesattujen mausteiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurus sekoittaen kiehuvaan kastikepohjaan ja anna hautua muutaman minuutin ajan.
0,015 l | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,030 l | Madeira |
0,003 kg | Sokeri |
Soseuta kastike ja mausta lopuksi sokerilla, madeiralla ja sitruunamehulla.