Cafe de Paris -kastike
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
0,180 | KG | Voi, lakstoositon |
0,090 | KG | Sipuli |
0,015 | KG | Anjovisfilee |
0,030 | KG | sinappi |
0,030 | KG | Tomaattipyre |
0,015 | KG | Kapris |
0,002 | KG | Cayennepippuri |
0,002 | KG | Rakuuna |
0,007 | KG | Persilja |
Kuullota kuutioidut sipulit voissa, lisää mausteet ja hauduta hetki.
0,470 | L | Vesi |
0,115 | KG | IsoMitta Bearnaise-kastike -ainekset |
Sekoita veteen IsoMitta Bearnaisekastikeainekset ja lisää seos kattilaan. Kuumenna ja anna hautua muutama minuutti välillä sekoittaen.
Jos valmistat kastiketta useampia litroja, sekoita kastikeainekset osaan kylmää vettä. Lisää loppu vesi freesattujen mausteiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää suurus sekoittaen kiehuvaan kastikepohjaan ja anna hautua muutaman minuutin ajan.
0,015 | L | Sitruunamehu, makeuttamaton |
0,030 | L | Madeira |
0,003 | KG | Sokeri |
Soseuta kastike ja mausta lopuksi sokerilla, madeiralla ja sitruunamehulla.