Lue uusin asiakaslehti
Charlotta Russe
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Charlotta Russe

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 65 g
Määrä: 1,3 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,415 kg Kääretorttu

Leikkaa kääretortusta n. 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja asettele ne kelmulla vuorattuun kulhoon. (vuoan tilavuus n. 4l)

Huom: Tarkista valmiin kääretortun laktoosipitoisuus. Ohjeessa käytetty laktoositonta vadelmatorttua.

0,230 kg IsoMitta Kuningatarvaahtoainekset
0,300 l IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 %
0,300 l Kevytmaito, vähälaktoosinen
0,120 kg Mustikka, pakaste

Mittaa kulhoon vaahtoainekset, kasvisrasvasekoite ja maito. Vaahdota kuohkeaksi.

Lisää mustikat jäisinä kuohkeaan vaahtoon.

0,020 kg Liivatelehti

Liota liivatteet kylmässä vedessä.

Sulata liivatteet omassa nesteessä ja lisää pieneen osaan vaahtoa. Yhdistä vaahdot varovasti tasaiseksi vaahdoksi.

Laita vaahto torttuviipaleilla vuorattuun kulhoon. Anna hyytyä n. 2h kylmässä.

Tarjoile sellaisenaan tai kermalla ja marjoilla koristeltuna.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu