Charlotta Russe
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 65 g
Määrä: 1,3 kg
0,415 kg | Kääretorttu |
Leikkaa kääretortusta n. 0,5 cm:n paksuisia viipaleita ja asettele ne kelmulla vuorattuun kulhoon. (vuoan tilavuus n. 4l)
Huom: Tarkista valmiin kääretortun laktoosipitoisuus. Ohjeessa käytetty laktoositonta vadelmatorttua.
0,230 kg | IsoMitta Kuningatarvaahtoainekset |
0,300 l | IsoMitta Vispi -vispautuva kasvirasvasekoite 24 % |
0,300 l | Kevytmaito, vähälaktoosinen |
0,120 kg | Mustikka, pakaste |
Mittaa kulhoon vaahtoainekset, kasvisrasvasekoite ja maito. Vaahdota kuohkeaksi.
Lisää mustikat jäisinä kuohkeaan vaahtoon.
0,020 kg | Liivatelehti |
Liota liivatteet kylmässä vedessä.
Sulata liivatteet omassa nesteessä ja lisää pieneen osaan vaahtoa. Yhdistä vaahdot varovasti tasaiseksi vaahdoksi.
Laita vaahto torttuviipaleilla vuorattuun kulhoon. Anna hyytyä n. 2h kylmässä.
Tarjoile sellaisenaan tai kermalla ja marjoilla koristeltuna.