Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka

Currynen kala-katkarapukeitto

Currynen kala-katkarapukeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,200 L Vesi
0,160 KG IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,800 L Vesi
0,050 L Touch of Taste Hummerifondi

Kuumenna vesi kiehuvaksi.
Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta.

0,200 KG Fenkoli
0,150 KG Purjosipuli
0,100 KG Porkkana

Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet.
Anna kiehua 5 -10 min.

1,200 KG Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...)

Lisää paloiteltu kala.
Anna kiehua hiljalleen 5 min.

0,150 KG Simpukka, pakaste
0,100 KG Katkarapu, pakaste
0,010 KG Korianteri, kokonainen
0,015 L Limemehu

Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa.
Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu