Currynen kala-katkarapukeitto
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg
1,200 l | vesi |
0,160 kg | IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset |
0,800 l | vesi |
0,050 l | Touch of Taste Hummerifondi |
Kuumenna vesi kiehuvaksi.
Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta.
0,200 kg | Fenkoli |
0,150 kg | Purjosipuli |
0,100 kg | Porkkana |
Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet.
Anna kiehua 5 -10 min.
1,200 kg | Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...) |
Lisää paloiteltu kala.
Anna kiehua hiljalleen 5 min.
0,150 kg | Simpukka, pakaste |
0,100 kg | Katkarapu, pakaste |
0,010 kg | Korianteri, kokonainen |
0,015 l | Limemehu |
Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa.
Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri.