Lue uusin asiakaslehti
Currynen kala-katkarapukeitto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Currynen kala-katkarapukeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,200 l Vesi
0,160 kg IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,800 l Vesi
0,050 l Touch of Taste Hummerifondi

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta.

0,200 kg Fenkoli
0,150 kg Purjosipuli
0,100 kg Porkkana

Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet.

Anna kiehua 5 -10 min.

1,200 kg Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...)

Lisää paloiteltu kala.

Anna kiehua hiljalleen 5 min.

0,150 kg Simpukka, pakaste
0,100 kg Katkarapu, pakaste
0,010 kg Korianteri, kokonainen
0,015 l Limemehu

Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa.

Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu