Currynen kala-katkarapukeitto

Currynen kala-katkarapukeitto

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 350 g
Määrä: 3,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,200 L Vesi
0,160 KG IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
0,800 L Vesi
0,050 L Touch of Taste Hummerifondi

Kuumenna vesi kiehuvaksi.
Saosta currykastikeaines-vesi-suuruksella. Lisää Hummerifondi ja kiehauta.

0,200 KG Fenkoli
0,150 KG Purjosipuli
0,100 KG Porkkana

Lisää paloitellut kasvikset ja purjoviipaleet.
Anna kiehua 5 -10 min.

1,200 KG Fileoitu kala (kirjolohi, siika, kuha...)

Lisää paloiteltu kala.
Anna kiehua hiljalleen 5 min.

0,150 KG Simpukka, pakaste
0,100 KG Katkarapu, pakaste
0,010 KG Korianteri, kokonainen
0,015 L Limemehu

Lisää äyriäiset ja anna kiehahtaa.
Juuri ennen tarjoilua lisää hienonnettu tuore korianteri.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu