Currykalavuoka

Currykalavuoka

Annoksia: 16 kpl
Annoskoko: 280 g
Määrä: 4,48 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,400 L Vesi
0,600 KG Riisi, pitkäjyväinen
0,018 KG IsoMitta Kalaliemi -ainekset

Kypsennä riisit Kalaliemiaineksella maustetussa vedessä.

0,600 KG Suikalevihannes, pakaste
0,800 KG Kirjolohikuutio, pakaste
0,006 KG Sitruunainen kalamauste
0,010 KG Tilli, tuore
0,010 L Sitruunamehu, makeuttamaton

Pane puolet kypsästä riisistä 1/1 GN-vuoan pohjalle ja suikalevihannekset riisin päälle. Lisää lohikuutiot sekä loput riisistä vuokaan. Mausta kalamausteella, tillillä ja sitruunamehulla.

Kastike:
0,100 KG Margariini 60 %, laktoositon
0,400 KG IsoMitta Mausteinen Currykastike -ainekset
2,200 L Vesi

Valmista currykastike pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada se päällimmäiseksi vuokaan.
Kypsennä currykalavuoka uunissa 170°C:n lämpötilassa noin 30 minuutin ajan.

KOKEILE MYÖS:
Voit korvata kalan broilerisuikaleilla ja maustaa ne Oriental maustesekoituksella ja yrttitarhan sekoituksella. Riisi keitetään tällöin vähäsuolaisessa kanaliemessä.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu