Intialainen linssipata
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 200 g
Määrä: 2,0 kg
0,150 kg | Linssi, vihreä |
Liota linssejä pari tuntia tai yön yli.
Linssi turpoaa liottamisen aikana kaksinkertaiseksi painoltaan.
0,030 kg | Valkosipulimurska, säilyke |
0,010 l | Ruokaöljy |
0,100 kg | Sipuli |
0,050 kg | Punasipuli |
0,100 kg | Lehtiselleri |
0,200 kg | Porkkana |
Freesaa valkosipulimurskan ja öljyn seoksessa sipuli-, varsiselleri- ja porkkanakuutiot.
0,120 kg | IsoMitta Tomaattikastike-/keittopohja-ainekset |
0,010 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
1,000 l | Vesi |
Lisää vesi, osaan vettä sekoitetut IsoMitta Tomaattikeittoainekset, IsoMitta Kasvisliemiainekset sekä liotetut linssit. Hauduta noin 20 minuuttia.
0,100 kg | Kukkakaali |
0,150 kg | Munakoiso |
Lisää paloitellut kukkakaalit ja munakoisot. Hauduta 5 minuuttia.
0,060 kg | Mango chutney, makea |
0,005 kg | Korianteri, jauhettu |
0,001 kg | Inkivääri, jauhettu |
0,010 kg | Oriental maustesekoitus |
Mausta intialaisittain. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.