Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Jauhelihakeitto, kouluruokakilpailu

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
M Maidoton, ei lisätty maitoa tai maitotuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
5,500 kg Jauhettu naudanliha 8-10 %, kypsä, reakoko 5 mm

Kuumenna liha pakkauksissaan uunissa höyrykeittäen tai padassa 90 °C:ssa vedessä noin 40 min.

8,900 l Vesi
3,500 kg Juureskuutiosekoitus, pakaste
0,014 kg Viherpippuri, kokonainen
0,018 kg Suola
0,045 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,3 %
0,014 kg Maustepippuri, kokonainen
0,014 kg Kirveli

Kuumenna vesi padassa, lisää keittojuurekset, Bong Kasvisliemi -ainekset ja mausteet. Anna kiehahtaa.

6,900 kg Perunakuutio, kypsä
0,600 kg Purjoviipale, pakaste

Lisää kuutioperunat, purjo ja kuuma jauheliha. Kuumenna.

Tarkista maku.

Mittaa lämpötila, kirjaa ylös ja ota näyte.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu