Juustoperunat Emmentalin tapaan
Annoksia: 40 kpl
Annoskoko: 160 g
Määrä: 6,4 kg
4,500 kg | Perunaviipale, kypsä |
0,400 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,002 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,030 kg | Suola |
Annostele perunaviipaleet 65mm 1/1 GN-vuokaan
Lisää joukkoon sipulikuutiot, mustapippuri ja suola, sekoita hyvin keskenään.
1,500 l | vesi |
0,220 kg | IsoMitta Juustokastike-/keittopohja-ainekset |
0,200 kg | Emmental, raaste |
Sekoita kastikepohja pieneen vesimäärään ja lisää suurus kiehuvaan veteen. Kaada liemi vuokaan perunoiden päälle, sekoita. n.1,7 litraa lientä / vuoka
Ripottele juustoraaste pinnalle.
Kypsennä yhdistelmätoiminnolla (kosteus 60%) 160 ºC:ssa 25 minuuttia.