Lue uusin asiakaslehti
Lepakkoluolan kanarisotto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(1 ääni, keskiarvo 4,00)

Lepakkoluolan kanarisotto

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
1,200 kg Risotto riisi
0,500 kg Sipulikuutio, pakaste
0,800 kg Broilerisuikale, kypsä

Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli.

Raaka-aineet vetomittoina:

Riisi 1,5 l

Broileri 1,5 l

sipulikuutio 1 l

2,700 l Vesi
1,000 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,080 kg IsoMitta Lihaliemiainekset
0,220 kg IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset
0,400 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
0,012 kg Curry
Suola

Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa.

Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry.

Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka

Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 30 minuuttia.

Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu