Lepakkoluolan kanarisotto

Lepakkoluolan kanarisotto

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,200 KG Risotto riisi
0,500 KG Sipulikuutio, pakaste
0,800 KG Broilerisuikale, kypsä

Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli.
Raaka-aineet vetomittoina:
Riisi 1,5 l
Broileri 1,5 l
sipulikuutio 1 l

2,700 L Vesi
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,080 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,220 KG IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,012 KG Curry
Suola

Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa.
Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka
Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60%% kosteus) 30 minuuttia.
Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka