Lepakkoluolan kanarisotto
Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg
1,200 kg | Risotto riisi |
0,500 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,800 kg | Broilerisuikale, kypsä |
Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli.
Raaka-aineet vetomittoina:
Riisi 1,5 l
Broileri 1,5 l
sipulikuutio 1 l
2,700 l | vesi |
1,000 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,080 kg | IsoMitta Lihaliemiainekset |
0,220 kg | IsoMitta Kanakastike-/keittopohja-ainekset |
0,400 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
0,012 kg | Curry |
Suola |
Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa.
Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.
Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka
Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60% kosteus) 30 minuuttia.
Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava.