Lepakkoluolan kanarisotto

Lepakkoluolan kanarisotto

Annoksia: 24 kpl
Annoskoko: 260 g
Määrä: 6,24 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

1,200 KG Risotto riisi
0,500 KG Sipulikuutio, pakaste
0,800 KG Broilerisuikale, kypsä

Sekoita voideltuun 65mm GN-vuoassa riisi, broileri ja sipuli.
Raaka-aineet vetomittoina:
Riisi 1,5 l
Broileri 1,5 l
sipulikuutio 1 l

2,700 L Vesi
1,000 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,080 KG IsoMitta Lihaliemi -ainekset
0,220 KG IsoMitta Kana kastike-/keittopohja-ainekset
0,400 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
0,012 KG Curry
Suola

Käynnistä sekoittava pata, lisää vesi ja pohja-aines. Anna kiehahtaa.
Lisää kasvirasvasekoite, juustocreme, liemiaines ja curry.
Kastike-/keittopohjat ovat vähäsuolaisia. Lisää suolaa makusi mukaan.

Kaada liemi vuokaan ja sekoita. 4,2 l lientä / 1/1 65mm gn-vuoka
Paista yhdistelmäpaistolla 160ºC (60%% kosteus) 30 minuuttia.
Anna vetäytyä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua. Uunista otettaessa sekoitettava.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu