Koppakuoriaisen kurpitsakeitto
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg
0,125 kg | Kurpitsansiemen |
10,208 kg | Kurpitsa |
0,958 kg | Sipuli, kuorittu |
0,396 l | Ruokaöljy |
10,833 l | Vesi |
0,120 kg | Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 % |
0,003 kg | Valkopippuri, jauhettu |
1,583 kg | IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste |
1,583 l | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin.
Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla.
Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.