Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,125 KG Kurpitsansiemen
10,208 KG Kurpitsa
0,958 KG Sipuli, kuorittu
0,396 L Ruokaöljy
10,833 L Vesi
0,120 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,003 KG Valkopippuri, jauhettu
1,583 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
1,583 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin.

Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla.
Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka