Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,125 KG Kurpitsansiemen
10,208 KG Kurpitsa
0,958 KG Sipuli, kuorittu
0,396 L Ruokaöljy
10,833 L Vesi
0,120 KG Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
0,003 KG Valkopippuri, jauhettu
1,583 KG IsoMitta Juustocreme sulatejuustovalmiste
1,583 L Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin.

Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli.
Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla.
Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.
Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.
Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna.
Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu