Lue uusin asiakaslehti
Koppakuoriaisen kurpitsakeitto
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Koppakuoriaisen kurpitsakeitto

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 250 g
Määrä: 25,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,125 kg Kurpitsansiemen
10,208 kg Kurpitsa
0,958 kg Sipuli, kuorittu
0,396 l Ruokaöljy
10,833 l Vesi
0,120 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 %
0,003 kg Valkopippuri, jauhettu
1,583 kg IsoMitta Juustocreme-sulatejuustovalmiste
1,583 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon

Paahda kurpitsansiemeniä uunissa 200 °C:ssa noin 5 min, kunnes ne ovat saaneet kullankeltaisen värin.

Halkaiset kurpitsat (butter nut-kurpitsa). Poista siemenet, kuori ja kuutioi. Kuutioi sipuli.

Kuullota kasviksia hetki öljyssä kattilanpohjalla.

Lisää vesi ja keitä kasviksia noin 25-35 min, kunnes kurpitsat ovat pehmeitä, soseuta.

Lisää kasvisliemi, valkopippuri ja juustocreme. Kuumenna ja sekoita.

Lisää kasvisrasvasekoite ja kuumenna.

Tarjoile keitto paahdettujen kurpitsansiementen kanssa.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu