Kirjolohipihvit
Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg
1,000 | KG | Kirjolohimassa |
0,040 | KG | Vehnäjauho |
0,100 | KG | IsoMitta Katkarapukeitto -ainekset |
0,040 | KG | Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste |
0,356 | KG | Kananmuna |
0,006 | KG | Suola |
0,200 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,002 | KG | Valkopippuri, jauhettu |
Sulata kirjolohimassa, mikäli käytät pakastetuotetta.
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.
Muotoile noin 150 gramman painoisia pihvejä. Ota niille väri pannulla molemmin puolin.
Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 15 minuuttia.
Vinkki! Massaan voi lisätä muun muassa kuutioitua graavilohta, kylmäsavulohta tai katkarapuja.
Vinkki! Kypsennä massa leipävuoassa ja tarjoile murekkeena.