Lue uusin asiakaslehti
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Kirjolohipihvit

Annoksia: 10 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 1,5 kg

1,000 kg Kirjolohimassa
0,040 kg Vehnäjauho
0,100 kg IsoMitta Katkarapukeittoainekset
0,040 kg Ruohosipuli, hienonnettu, pakaste
0,356 kg Kananmuna
0,006 kg Suola
0,200 l Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon
0,002 kg Valkopippuri, jauhettu

Sulata kirjolohimassa, mikäli käytät pakastetuotetta.

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi.

Muotoile noin 150 gramman painoisia pihvejä. Ota niille väri pannulla molemmin puolin.

Paista yhdistelmäpaistolla 160 °C noin 15 minuuttia.

Vinkki! Massaan voi lisätä muun muassa kuutioitua graavilohta, kylmäsavulohta tai katkarapuja.

Vinkki! Kypsennä massa leipävuoassa ja tarjoile murekkeena.

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu