Maukas sillihyytelö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
Pohja: | ||
0,219 | KG | Hapankorppu |
0,022 | L | Touch of Taste Kalafondi |
0,197 | L | Vesi |
Hienonna hapankorput monitoimikoneessa, kostuta murumassa kiehautetulla vesi-
Fondiliemellä.
Taputtele massa tiiviisti irtopohjaisen rengasvuoan (noin 24 cm) pohjalle.
0,020 | KG | Liivatelehti |
Pehmitä liivatelehdet (1 liivatelehti painaa noin 3 g) kylmässä vedessä.
0,110 | L | Kuohukerma, laktoositon |
0,219 | KG | Sillifile |
0,110 | KG | Sipuli |
0,110 | KG | Sulatejuusto, maustamaton |
0,219 | KG | Créme fraiche, laktoositon |
Täyte: |
Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita siihen monitoimikoneella hienonnetut tuoreet sipulit ja sillit, sulatejuusto ja creme fraiche.
0,003 | KG | Mustapippuri, jauhettu |
0,022 | KG | Ruohosipuli |
Mausta seos mustapippurilla ja tuoreella, hienonnettulla ruohosipulilla.
Liuota liivatelehdet kiehautettuun vesitilkkaan ja sekoita jäähtynyt seos muun massan joukkoon.
Levitä hyydykeseos vuokaan korppupohjan päälle.
Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut ehtivät tasaantua.