Tilaa uutiskirje
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Maukas sillihyytelö

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

Pohja:
0,219 KG Hapankorppu
0,022 L Touch of Taste Kalafondi
0,197 L Vesi

Hienonna hapankorput monitoimikoneessa, kostuta murumassa kiehautetulla vesi-
Fondiliemellä.

Taputtele massa tiiviisti irtopohjaisen rengasvuoan (noin 24 cm) pohjalle.

0,020 KG Liivatelehti

Pehmitä liivatelehdet (1 liivatelehti painaa noin 3 g) kylmässä vedessä.

0,110 L Kuohukerma, laktoositon
0,219 KG Sillifile
0,110 KG Sipuli
0,110 KG Sulatejuusto, maustamaton
0,219 KG Créme fraiche, laktoositon
Täyte:

Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita siihen monitoimikoneella hienonnetut tuoreet sipulit ja sillit, sulatejuusto ja creme fraiche.

0,003 KG Mustapippuri, jauhettu
0,022 KG Ruohosipuli

Mausta seos mustapippurilla ja tuoreella, hienonnettulla ruohosipulilla.
Liuota liivatelehdet kiehautettuun vesitilkkaan ja sekoita jäähtynyt seos muun massan joukkoon.
Levitä hyydykeseos vuokaan korppupohjan päälle.

Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut ehtivät tasaantua.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka