Maukas sillihyytelö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 50 g
Määrä: 1,0 kg
Pohja: | |
0,219 kg | Hapankorppu |
0,022 l | Touch of Taste Kalafondi |
0,197 l | Vesi |
Hienonna hapankorput monitoimikoneessa, kostuta murumassa kiehautetulla vesi-
Fondiliemellä.
Taputtele massa tiiviisti irtopohjaisen rengasvuoan (noin 24 cm) pohjalle.
0,020 kg | Liivatelehti |
Pehmitä liivatelehdet (1 liivatelehti painaa noin 3 g) kylmässä vedessä.
0,110 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,219 kg | Sillifile |
0,110 kg | Sipuli |
0,110 kg | Sulatejuusto, maustamaton |
0,219 kg | Créme fraiche, laktoositon |
Täyte: |
Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi ja sekoita siihen monitoimikoneella hienonnetut tuoreet sipulit ja sillit, sulatejuusto ja creme fraiche.
0,003 kg | Mustapippuri, jauhettu |
0,022 kg | Ruohosipuli |
Mausta seos mustapippurilla ja tuoreella, hienonnettulla ruohosipulilla.
Liuota liivatelehdet kiehautettuun vesitilkkaan ja sekoita jäähtynyt seos muun massan joukkoon.
Levitä hyydykeseos vuokaan korppupohjan päälle.
Anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään, jotta maut ehtivät tasaantua.