Lue uusin asiakaslehti
Minttusuklaa jäädyke
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Minttusuklaa jäädyke

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
0,750 l Laktoositon täysmaitojuoma
0,400 kg IsoMitta Suklaamousseainekset
0,070 kg Piparminttukaramellimurska

Vaahdota kylmä maito ja IsoMitta Suklaamousse -ainekset. Lisää joukkoon rouhittuja piparminttmakeisia.

Kaada massa silokonivuokaan tai tavalliseen metalliseen rengaskakkuvuokaan.

Jäädytä kakku yön yli.

Kumoa jäädyke tarjoiluastialle ja koristele piparminttumakeisilla ja tuoreilla mintun lehdillä.

*kakku irtoaa helpoimmin kun vuokaa kastaa lämpimään veteen muutaman kerran ennen kumoamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu