Tilaa uutiskirje
Minttusuklaa jäädyke
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Minttusuklaa jäädyke

Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 55 g
Määrä: 1,1 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

0,750 L Laktoositon täysmaitojuoma
0,400 KG IsoMitta Suklaamousse -ainekset
0,070 KG Piparminttukaramellimurska

Vaahdota kylmä maito ja IsoMitta Suklaamousse -ainekset. Lisää joukkoon rouhittuja piparminttmakeisia.
Kaada massa silokonivuokaan tai tavalliseen metalliseen rengaskakkuvuokaan.
Jäädytä kakku yön yli.

Kumoa jäädyke tarjoiluastialle ja koristele piparminttumakeisilla ja tuoreilla mintun lehdillä.

*kakku irtoaa helpoimmin kun vuokaa kastaa lämpimään veteen muutaman kerran ennen kumoamista.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka