Pääsiäisen herkullinen lammashöystö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,0 kg
0,060 | L | Rypsiöljy |
0,100 | KG | Pekoni |
1,500 | KG | Lampaanpaistikuutio |
Suikaloi pekoni ja ruskista se ja lammaskuutiot pannulla tai padassa.
0,100 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
0,150 | KG | Keittojuures, pakaste |
Suola | ||
Mustapippuri, rouhittu | ||
Timjami | ||
Fariinisokeri | ||
0,010 | KG | Valkosipuli |
Pilko kasvikset, pyörittele öljyssä ja mausta suolallla, sokerilla, timjamilla ja valkosipulilla. Laita pakkiin ja paahda uunissa n. 20-30 min.
0,750 | L | Kuohukerma, laktoositon |
0,750 | L | Vesi |
0,150 | KG | IsoMitta Kermainen Pippurikastike -ainekset |
0,050 | L | Touch of Taste Riistafondi |
Sekoita kuohukerma, vesi, Touch of Taste Riistafondi ja IsoMitta Kermainen Pippurikastike -ainekset.
Kaada seos lihojen joukkoon, kiehauta ja hauduta kunnes liha on mureaa.
Lisää joukkoon kuumat paahdetut juurekset, sekoita ja anna vetäytyä 10-15 min,.
Tarjoile.