Pääsiäisen herkullinen lammashöystö
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 150 g
Määrä: 3,0 kg
0,060 l | Rypsiöljy |
0,100 kg | Pekoni |
1,500 kg | Lampaanpaistikuutio |
Suikaloi pekoni ja ruskista se ja lammaskuutiot pannulla tai padassa.
0,100 kg | Sipulikuutio, pakaste |
0,150 kg | Keittojuures, pakaste |
Suola | |
Mustapippuri, rouhittu | |
Timjami | |
Fariinisokeri | |
0,010 kg | Valkosipuli |
Pilko kasvikset, pyörittele öljyssä ja mausta suolallla, sokerilla, timjamilla ja valkosipulilla. Laita pakkiin ja paahda uunissa n. 20-30 min.
0,750 l | Kuohukerma, laktoositon |
0,750 l | Vesi |
0,150 kg | IsoMitta Kermainen pippurikastike -ainekset |
0,050 l | Touch of Taste Riistafondi |
Sekoita kuohukerma, vesi, Touch of Taste Riistafondi ja IsoMitta Kermainen Pippurikastike -ainekset.
Kaada seos lihojen joukkoon, kiehauta ja hauduta kunnes liha on mureaa.
Lisää joukkoon kuumat paahdetut juurekset, sekoita ja anna vetäytyä 10-15 min,.
Tarjoile.