Lue uusin asiakaslehti
Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

K Kasvisruoka
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
0,150 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,000 l vesi

Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.

1,000 l Vegaaninen"ruokakerma"
0,300 l Fraiche, vegaaninen
0,025 kg Bong Kasvisliemi -ainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu
Yrttisekoitus

Lisää pohjaan vegaaninenkerma, fraiche, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.

0,400 kg Punajuurisuikale, pakaste
0,080 kg Sipulikuutio, pakaste
0,400 kg Beanit härkäpapumuru

Lisää massaan jäinen sipuli, punajuuri ja härkäpapu. Sekoita hyvin.

0,600 kg perunanuudeli

Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka