Lue uusin asiakaslehti
Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Perunanuudeli Beanit-punajuurivuoka

Annoksia: 13 kpl
Annoskoko: 300 g
Määrä: 3,9 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g / 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana
K Kananmunaton, ei lisätty kananmunaa tai munatuotteita reseptin ainesosana
G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana
K Kasvisruoka
0,150 kg IsoMitta kylmäsuurusteinen vaalea kastike-/keittopohja
1,000 l Vesi

Ripottele kylmäsuurusteinen kastike-/keittopohja -aines kylmään veteen, sekoita hyvin. Anna turvota 5 minuuttia.

1,000 l Vegaaninen"ruokakerma"
0,300 l Fraiche, vegaaninen
0,025 kg Bong Kasvisliemiainekset, 0,5 %
Mustapippuri, rouhittu
Yrttisekoitus

Lisää pohjaan vegaaninenkerma, fraiche, liemijauhe ja mausteet. Sekoita hyvin.

0,400 kg Punajuurisuikale, pakaste
0,080 kg Sipulikuutio, pakaste
0,400 kg Beanit-härkäpapumuru

Lisää massaan jäinen sipuli, punajuuri ja härkäpapu. Sekoita hyvin.

0,600 kg perunanuudeli

Sekoita joukkoon jäinen perunanuudeli. Laita massa GN-pakkiin ja paista yhdistelmäpaistolla 165 astetta, 40% höyryä noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä 10 minuuttia ja tarjoile.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Asiakaspalvelu