Pinaatti-Hollandaise gratinoidut kalapyörykät
Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg
10,585 | L | Vesi |
1,868 | KG | IsoMitta Hollandaise-kastike -ainekset |
1,245 | KG | Margariini 60 %, laktoositon |
0,062 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
0,031 | KG | Suola |
7,783 | KG | Kirjolohipyörykkä, pakaste |
1,868 | KG | Purjosipuli |
1,868 | KG | Pinaatti, pakaste |
0,156 | KG | Tilli, hienonnettu, pakaste |
0,934 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Valmista Hollandaisekastike ja lisää joukkoon margariini. Lisää mustapippuri ja suola.
Laita jäiset lohipullat GN-vuokaan, voit myös korvata lohipullat pakastelohipaloilla. Huomioi näin tehdessäsi lisätä suolaa.
Lisää kalapullien päälle leikatut purjoviipaleet, pinaattipalat ja tilli. Lisää päälle Hollandaisekastike ja juustoraaste.
Kypsennä uunissa 175°C:ssa noin. 25 min. Tarjoile perunoiden tai kasvisten kera.