Pinaatti-Hollandaise gratinoidut kalapyörykät

Annoksia: 100 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 24,0 kg

G Gluteeniton, ei lisätty gluteenia sisältäviä viljoja tai viljatuotteita reseptin ainesosana

10,585 L Vesi
1,868 KG IsoMitta Hollandaise-kastike -ainekset
1,245 KG Margariini 60 %, laktoositon
0,062 KG Mustapippuri, rouhittu
0,031 KG Suola
7,783 KG Kirjolohipyörykkä, pakaste
1,868 KG Purjosipuli
1,868 KG Pinaatti, pakaste
0,156 KG Tilli, hienonnettu, pakaste
0,934 KG Juustoraasteseos, laktoositon

Valmista Hollandaisekastike ja lisää joukkoon margariini. Lisää mustapippuri ja suola.
Laita jäiset lohipullat GN-vuokaan, voit myös korvata lohipullat pakastelohipaloilla. Huomioi näin tehdessäsi lisätä suolaa.
Lisää kalapullien päälle leikatut purjoviipaleet, pinaattipalat ja tilli. Lisää päälle Hollandaisekastike ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa 175°C:ssa noin. 25 min. Tarjoile perunoiden tai kasvisten kera.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu