Ranskalainen jouluhalko

Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta
S Soijaton, ei lisätty soijapapuja tai soijapaputuotteita reseptin ainesosana

0,500 KG Vetopohja, tumma
Kostutukseen:
0,200 L Appelsiinituoremehu
0,050 L Amanda mantelilikööri

Kostuta kääretorttupohja manteliliköörillä maustetulla appelsiinimehulla.

0,300 KG IsoMitta Suklaamousse -ainekset
0,300 L Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike
0,300 L Vesi

Vaahdota Suklaamousseainekset vaniljakastikkeen ja veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täytteestä 400 g torttulevyn päälle ja kääri levy rullalle.

Pursota loppu täytteestä massapussilla (10 mm tähtitylla) tortun päälle pitkillä vaakasuorilla vedoilla siten, että lopputulos muistuttaa puunrunkoa.

Perinteinen ranskalainen jouluhalko on koristeltu marsipaanisienillä sekä punaisilla kirsikoilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka