Ranskalainen jouluhalko
Annoksia: 15 kpl
Annoskoko: 100 g
Määrä: 1,5 kg
0,500 kg | Vetopohja, tumma |
Kostutukseen: | |
0,200 l | Appelsiinituoremehu |
0,050 l | Amanda-mantelilikööri |
Kostuta kääretorttupohja manteliliköörillä maustetulla appelsiinimehulla.
0,300 kg | IsoMitta Suklaamousseainekset |
0,300 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
0,300 l | Vesi |
Vaahdota Suklaamousseainekset vaniljakastikkeen ja veden kanssa kuohkeaksi vaahdoksi. Levitä täytteestä 400 g torttulevyn päälle ja kääri levy rullalle.
Pursota loppu täytteestä massapussilla (10 mm tähtitylla) tortun päälle pitkillä vaakasuorilla vedoilla siten, että lopputulos muistuttaa puunrunkoa.
Perinteinen ranskalainen jouluhalko on koristeltu marsipaanisienillä sekä punaisilla kirsikoilla.