Raparperi-omenajäädyke
Annoksia: 20 kpl
Annoskoko: 90 g
Määrä: 1,8 kg
0,420 kg | Raparperipala, pakaste |
0,052 kg | Sokeri |
0,315 kg | Omenakuutio, pakaste |
0,073 l | Marsalaviini |
Keitä rapaprperit sokerin kera kattilassa pehmeäksi soseeksi, lisää kuumaan seokseen omenakuutiot sekä marsalaviini ja anna jäähtyä.
0,126 kg | IsoMitta Omena-kanelikiisseli/ -keittoainekset |
0,945 l | Vaahtoutuva lakton Vaniljakastike |
Vaahdota Vispautuva Vaniljakastike ja IsoMitta Omena-Kanelikiisseli/ -keittoainekset kovaksi vaahdoksi.
Lisää joukoon jäähdytetty raparperi-omenaseos ja marsalaviini, sekoita tasaiseksi massaksi. Pakasta jäädyke joko umpinaisessa rasiassa tai rengasvuoassa.
Jos haluat muokata jäädykkeestä palloja, ota jäädyke huoneenlämpöön noin 15 min ennen annostelua.
Tarjoile sellaisenaa tai vaikka kakkupalan kera.