Sokean sepän pastavuoka
Annoksia: 25 kpl
Annoskoko: 240 g
Määrä: 6,0 kg
0,660 | KG | Kungsörnen Cellentani vaalea kuitukierrepasta |
0,300 | KG | Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste |
0,900 | KG | Kinkkusuikale |
0,360 | KG | Sipulikuutio, pakaste |
Sekoita voidellussa 1/1 65mm GN-vuoassa pastat, kinkku, sipuli ja pomodoro rosso- vihannessekoitus.
0,213 | KG | IsoMitta Tomaattikeittopohja -ainekset |
2,640 | L | Vesi |
Tomaattimurska | ||
0,060 | L | Touch of Taste Ruskea Vasikanfondi |
1,050 | L | Kasvirasvasekoite 15%, laktoositon |
0,040 | KG | Sokeri |
0,002 | KG | Mustapippuri, rouhittu |
Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan muiden ainesten päälle.
Sokerilla saa tomaattikastikkeeseen hieman pyöreyttä.
0,150 | KG | Juustoraasteseos, laktoositon |
Lisää pinnalle juustoraastetta.
Paista yhdistelmäpaistolla 30-35min 160 asteessa.
Ruoka on laktoositon, kun käytät myös laktoositonta juustoraastetta.