Tilaa uutiskirje
Vadelmainen lakritsi Brita
  Lisää reseptilistaan
Arvioi: 
(0 ääntä, keskiarvo 0,00)

Vadelmainen lakritsi Brita

Annoksia: 30 kpl
Annoskoko: 130 g
Määrä: 3,9 kg

L Laktoositon, laktoosia < 0,01 g/ 100 g nautintavalmista tuotetta

0,300 KG Voi, lakstoositon
0,255 KG Sokeri

Laita vatkauskulhoon huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Vatkaa muutama minuutti niin että rasva ja sokeri ovat hyvin sekoittuneet.

0,390 KG Vehnäjauho
0,020 KG Leivinjauhe
0,006 KG Sitruunankuori

Mittaa kuivat aineet ja sitruunankuoriraaste kulhoon, sekoita ja lisää rasva-sokeri seokseen vähän kerrallaan.

0,120 KG Kananmunan keltuainen
0,300 L Maitojuoma laktoositon kevyt

Lisää keltuaiset yksi kerrallaan massaan.
Viimeisenä kaada maito joukkoon ohuena nauhana ja sekoita taikina tasaiseksi.

0,240 KG Kananmunan valkuainen
0,255 KG Sokeri

Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Levitä kakkutaikina kahdelle leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä valkuaisvaahto taikinan päälle.

Paista 160 asteessa (paisto) n. 16-18 min.

Valmista sillä välin täyte

Täyte 1:
0,500 L Laktoositon täysmaitojuoma
0,150 KG Bong Moussepohja -ainekset
0,020 KG Lakritsijauhe (Urtekram)
0,135 KG Sokeri
0,015 KG Vaniljasokeri, aito
0,006 KG Suola

Kaada kylmä täysmaito kulhoon, lisää kaikki kuivat aineet ja vatkaa kunnon vaahdoksi.
Anna moussen tekeytyä jääkaapissa n. tunti.

0,800 KG Vadelma

Asettele jäähtynyt kakkupohja tarjoiluastialle ja levitä lakritsimousse pohjan päälle.
Ripottele pintaan runsaasti tuoreita vadelmia ja asettele toinen pohja päälle.

Koristele kakku haluamallasi tavalla tuoreilla vadelmilla, kermavaahtonokareilla, sitruunan kuoriraasteella jne.

Reseptissä käytetyt tuotteet:

Muuta annoskokoa tai määrää

Annoskoko:  g
Annosmäärä:  kpl
Tilaa tuotteita
Asiakaspalvelu

Tämä verkkosivusto käyttää analyyttisia ja seurantaevästeitä parantamaan käyttäjäkokemustasi ja tilastollisiin tarkoituksiin. Jatkamalla tämän verkkosivuston selaamista suostut tällaisten evästeiden käyttöön.

Napsauttamalla tähän saat tietää lisää evästeistä ja siitä, kuinka voit hallinnoida niitä.

Jatka